Κωστής Μαραβέγιας: «Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου»

«Έχουμε γίνει οικογένεια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωστής Μαραβέγιας: «Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου»

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, στην οποία μίλησε για την σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου, αποκαλύπτοντας πως ζουν σαν είναι παντρεμένοι, χωρίς να έχουν παντρευτεί στα τυπικά.

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια στο Ενώπιος Ενωπίω

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου όπως αντιλαμβανόμαστε τον δεσμό που φέρει ο γάμος., Δεν είναι τυπικό, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάπως. Αισθάνομαι ήδη ότι υπάρχει γάμος. Στην εκκλησία δεν θα πάω να κάνω γάμο, προτιμώ το δημαρχείο. Είναι ένα τυπικό κομμάτι, που δημιουργική μία νομική σχέση, το οποίο σίγουρα θα γίνει μόλις υπάρχει και το γόνιμο έδαφος».

Με τη σειρά της, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε για τον σύντροφό της: «Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται οτιδήποτε σκοτεινό, ήρεμο ή χαρούμενο μόνος του. Όταν κάτι τον θλίβει πολύ, κλείνεται στον δικό του κόσμο και με κάποιον τρόπο κάνει τη δική του θεραπεία.

Με πολλή μεγάλη μου χαρά λέω το για πάντα για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως από οποιονδήποτε άλλον».

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Αγρίνιο, 13 Μαΐου 1974) είναι Έλληνας τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και τραγουδάει στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά.

Τον Μάρτιο του 2012, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει πρώτο του μυθιστόρημα "Λόλα", το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ως μέρος ενός CD με τον ίδιο τίτλο. Η ιστορία είναι για ένα νεαρό κορίτσι, μία μουσικό, που ονομάζεται Λόλα και ο φίλος της ο Μάρκος.

Ο Μαραβέγιας υπηρέτησε ως οικοδεσπότης του μουσικού ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος» για το 2011-2012 τηλεοπτική σεζόν, μια παραγωγή του Πάνου Καρκανεβάτου για την ελληνική δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ . Είναι ένα οδικό ταξίδι σε πόλεις της Μεσογείου με τον Μαραβέγια να ανταλλάσσει ιδέες και ήχους με ντόπιους μουσικούς, καθώς και εμπλοκή με αυτούς.

Κωστής Μαραβέγιας βιογραφικό

Το 2014 έγραψε και σκηνοθέτησε 12 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ μουσικής "Μουσική Πάντου" , η οποία διαβιβάστηκε στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση Νεριτ και κέρδισε θετικές κριτικές από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις 8 Νοεμβρίου του 2014, ο Μαραβέγιας βραβεύτηκε ως Καλύτερος συνθέτης. Το καλοκαίρι του 2015 συνέθεσε τη μουσική για το θεατρικό έργο Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας. Το Μάιο του 2016 συμμετείχε ως τραγουδιστής-τραγουδοποιός στη γαλλική ταινία "Voir du pays", η οποία βραβεύτηκε στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Τον Ιούνιο του 2016 συνέθεσε τη μουσική για το θεατρικό έργο "Monaksxa a lonely planet", για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Το 2016, το 2017 και το 2018 ήταν ένας από τους κριτές στο ''Τhe Voice Greece'', όπου και στις τρεις χρονιές αυτός και η ομάδα του κατάφεραν να βγουν νικητές.

Επίσης το 2016 έβγαλε καινούργιο δίσκο το Κατάστρωμα.