Νίκος Μακρόπουλος: «Έγραψε βιβλίο για εμένα και ξεκινούσε με την κηδεία μου»

Το ασύλληπτο περιστατικό που περιέγραψε ο τραγουδιστής στο The 2night Show

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/11) ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις της Ζόζεφιν, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως μία θαυμάστριά του είχε γράψει βιβλίο για εκείνον που ξεκινούσε με την κηδεία του.

Η απίστευτη αποκάλυψη του Νίκου Μαρκόπουλου

«Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου. Είχε έρθει στην κηδεία μου κι εκεί άρχισε να αναπολεί. Δεν βγήκε ποτέ. Διάβασα κάποια πράγματα. Το τέλος δεν το φοβάμαι, είμαι συνειδητοποιημένος αλλά δεν παύει, όσο περνούν τα χρόνια κι είσαι πάνω από τα 50, να πλησιάζεις και να θες να τα έχεις όλα τακτοποιημένα, χωρίς να έχεις εκκρεμότητες», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Expand player

Λίγα λόγια για τον Νίκο Μακρόπουλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Αγίου Φανουρίου. Ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του παιδί να παίζει με τους φίλους του ξέγνοιαστος και ευτυχισμένος. Από μικρή ηλικία αγαπούσε την λαϊκή μουσική.

Στην ηλικία των 12 ετών άρχισε να μαθαίνει κιθάρα και η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν σε μια γιορτή του σχολείου του για το Πολυτεχνείο. Του είχαν αναθέσει να πει ένα δημοτικό τραγούδι και από τότε φαινόταν το ταλέντο του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ήταν αναποφάσιστος όταν ήταν νέος για το τι επάγγελμα θα έκανε αλλά μετά που τελείωσε το σχολείο στα 18 σπούδασε στην Αθήνα Φυσική Αγωγή. Όμως για να τελειώσει τις σπουδές του άργησε αρκετά χρόνια. Την περίοδο που δεν είχε τελειώσει τις σπουδές του έκανε τα πρώτα του βήματα τραγουδώντας σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Μετά από λίγα χρόνια άρχισε η στρατιωτική του θητεία. Όταν απολύθηκε από τον στρατό άφησε για λίγο το τραγούδι και έγινε ιδιωτικός υπάλληλος σε μία εταιρία με θερμοσίφωνες και ήταν αρκετά καλός στην δουλεία του,όμως μετά από λίγο καιρό αποφάσισε να φτιάξει δική του επιχείρηση ως υδραυλικός. Δεν τα κατάφερε πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα και ξαναγύρισε στο τραγούδι ύστερα από πολλές προσπάθειες να βρει δουλειά σε νυχτερινό μαγαζί. Το 1994 ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουζούκια στην Καλαμάτα. Επίσης τραγούδησε και στο κέντρο «Ίμερος» στην Νέα Κηφισιά και στο «Σκορπιός» στην Θεσσαλονίκη. Σπουδαία συνεργασία στην καριέρα του ήταν εκείνη με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζυ Σαμίου. Έπειτα τραγούδησε στο κέντρο «Νεράιδα» και στο κέντρο «Αστέρια» με την Άννα Βίσση στην Αθήνα.

Τότε κυκλοφόρησε και το πρώτο του CD που το υπέγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Εύη Δρούτσα. Το δεύτερο του CD κυκλοφόρησε το 2000. Το 2005 ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του και οι δισκογραφικές του δουλειές συνεχίστηκαν με γνωστούς δημιουργούς όπως Καπίρη, Θεωδώρου, Γιατρά, Χρυσοβέργη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Τώρα θα κλάψω για σένα..."

Νίκος Μακρόπουλος: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Το μωρό που του αλλάζει την ζωή!