Νίκος Μακρόπουλος: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Το μωρό που του αλλάζει την ζωή!

Μόλις έγινε γνωστό!

Νίκος Μακρόπουλος: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Το μωρό που του αλλάζει την ζωή!

Ένα μωρό έρχεται να αλλάξει την ζωή του Νίκου Μακρόπουλου και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα!

Αποκάλυψη τώρα, μόνο στο Youweekly.gr, για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που ζει ο τραγουδιστής!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα, στην εφημερίδα Realnews, θα γίνει νονός! Ναι, ναι καλά διαβάσατε!

Νίκος Μακρόπουλος: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Το μωρό που του αλλάζει την ζωή!

Ο Βασίλης Λιάτσος και η σύζυγό τους, Ελένη Καρποντίνη, ετοιμάζονται για τη βάφτιση του δεύτερου γιου τους με νονό τον τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο.

«Η Ελένη ήθελε πολύ να κάνουμε τη βάφτιση στην Τήνο επειδή σε αυτή την εγκυμοσύνη είχε κάποιες μικρές δυσκολίες. Τότε λοιπόν, είχε πει πως αν όλα πάνε καλά, που ευτυχώς πήγαν, θα ήθελε να βαφτίσουμε το παιδί μας στην Παναγία της Τήνου», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Realnews ο Βασίλης Λιάτσος.

Νονός του μικρού Αντώνη, όπως θα βαφτιστεί ο βενιαμίν της οικογένειας, θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος, καθώς συνεργάζεται αρκετά χρόνια με τον Βασίλη Λιάτσο και έχουν αναπτύξει μία στενή φιλική σχέση.

Νίκος Μακρόπουλος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την αλήθεια για το διαζύγιο του! Ήταν τελικά η Γιούλη η πέτρα του σκανδάλου;

Στο καταφύγιό του στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, αγκαλιά με τα μαύρα λαμπραντόρ του, Όπρα και Κούγκαρ, ο Νίκος Μακρόπουλος φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Youweekly.gr και μιλάει για τη ζωή του, τη σχέση του με τη Γιούλη Τάσσιου, το διαζύγιό του και αποκαλύπτει όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για αυτόν... Διαβάστε παρακάτω...

Πήρες διαζύγιο...

Πήρα διαζύγιο και έγραψαν πολλά για τον χωρισμό μου παρ’ όλο που ήταν ένα διαζύγιο σαν όλα τα άλλα.

Σε πλήγωσε αυτό; Θεωρείς ότι απέτυχες σαν σύζυγος;

Όχι, σε καμιά περίπτωση δεν με πλήγωσε. Θεωρώ ότι δύο άνθρωποι όταν δεν μπορούν να συνυπάρχουν είναι καλύτερα να χωρίζουν τα τσανάκια τους. Τώρα εάν δόθηκε τόση διάσταση στο δικό μου διαζύγιο, με γεια του με χαρά του, εγώ δεν ακολούθησα αυτό το παιχνίδι. Και τι να πω δηλαδή; Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο.

Έχεις μια σχέση με τη Γιούλη Τάσσου πολλά χρόνια. Η συγκεκριμένη στοχοποιήθηκε από κάποιους που την αποκάλεσαν πέτρα του σκανδάλου για τον χωρισμό σου...

Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν η πέτρα του σκανδάλου η Γιούλη. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να μένει μόνος του, ούτε ακόμα και στον Παράδεισο. Η Γιούλη πράγματι στοχοποιήθηκε, αλλά νομίζω ότι τώρα πια που πέρασαν τα χρόνια τα ερωτήματα όλα αυτά έχουν λυθεί και τα σύννεφα έχουν φύγει, είναι παρελθόν όλα αυτά.

Θα παντρευτείς ξανά;

Γιατί όχι; Δεν το αποκλείω.

Παιδί δεύτερο θα έκανες;

Ο Κώστας Βουτσάς, ο φίλος μου που τον αγαπώ πολύ, έκανε παιδί στα 80, γιατί όχι και εγώ; Πλάκα κάνω, είμαι μικρός ακόμα, δεν είμαι έτοιμος, θέλω ελευθερία για την ώρα, να ταξιδεύω. Ένα παιδί εξάλλου έχει τα προβλήματά του, τις ανάγκες του, ένα κάρο έννοιες, δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το trip ακόμη.