«Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες...» - Η αποκάλυψη της Ζόζεφιν για τον MadClip

Τα συγκινητικά λόγια εβδομάδες μετά το θάνατο του τράπερ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες...» - Η αποκάλυψη της Ζόζεφιν για τον MadClip

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ζόζεφιν και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τραγικό θάνατο του MadClip σε τροχαίο στην Βουλιαγμένης. Οι δυο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι «Φήμη», όμως αυτό δεν ήταν το μόνο που τους ένωνε.

Τα συγκινητικά λόγια της Ζόζεφιν για τον MadClip

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση» είπε.

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Ζόζεφιν.

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του MadClip βγήκαν πριν μερικές ώρες, τα οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Τετάρτης (3/11) μέσα από το Live News.

Δύο μήνες έχουν συμπληρωθεί από τότε που ο γνωστός τράπερ έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο με το αμάξι του (δείτε εδώ ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το μνημόσυνο). Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε, οι εξετάσεις έδειξαν πως το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,9% με όριο το 0,5%.

Με λίγα λόγια, ο Mad Clip φαίνεται πως είχε περίπου καταναλώσει τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος. ενώ μάλιστα φάνηκε ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.