Θρήνος στο μνημόσυνο του Mad Clip - Υποβασταζόμενη έφτασε στον τάφο του η μητέρα του

Τραγικές εικόνες...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος στο μνημόσυνο του Mad Clip - Υποβασταζόμενη έφτασε στον τάφο του η μητέρα του

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου σήμερα Κυριακή 10/10. 40 ημέρες μετά το τραγικό τροχαίο που του κόστισε την ζωή, οι "πληγές" της οικογένειας του είναι ανοιχτές, με τους γονείς του να κινούνται νομικά λόγω της φωτογραφίας που κυκλοφορεί από το νεκροτομείο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν την μνήμη του αγαπητού τράπερ, κατά κόσμον, Πήτερ Αναστασόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών σκορπίζοντας τον θρήνο τόσο σε όσους τον γνώριζαν όσο και στους θαυμαστές του.

Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του, που έφτασε στο νεκροταφείο υποβασταζόμενη από τα κοντινά της πρόσωπα. Στο μνημόσυνο βρέθηκε και ο κολλητός φίλος του FY με την σύντροφό του.

Θρήνος στο μνημόσυνο του Mad Clip

"Ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό!" - Ξέσπασε ο παππούς του Mad Clip

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/10) ο παππούς του Mad Clip. Ο ίδιος μίλησε στο t-live αναφορικά με την φωτογραφία που διέρρευσε στα social media του τράπερ μέσα από το νεκροτομείο.

Η οικογένεια του Mad Clip είναι φυσικά εξαγριωμένη και ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

Ο παππούς του, μιλώντας στο t-live, είπε χαρακτηριστικά «Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά».