Κινείται νομικά η οικογένεια του Mad Clip για την φωτογραφία που διέρρευσε από το νεκροτομείο

Οργισμένος ο παππούς του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κινείται νομικά η οικογένεια του Mad Clip για την φωτογραφία που διέρρευσε από το νεκροτομείο

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο καθώς κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο. Το γεγονός αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε φίλους και συγγενείς του τράπερ.

Ο παππούς του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ξεκαθάρισε πως η οικογένειά του έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

Οι δηλώσεις της οικογένειας του Mad Clip

«Είναι ντροπιαστικό, είναι απαράδεκτο, διότι ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν έχει καμία σχέση να τραβάει φωτογραφία και να τη δημοσιεύει. Με τι δικαίωμα; Οπωσδήποτε είναι προσβολή νεκρού. Ο δικηγόρος έχει επιληφθεί» τόνισε οργισμένος ο παππούς του Mad Clip στο Star.

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης - Σοβαρό τροχαίο για φίλο του Mad Clip

Ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο φιλικό του ζευγαριού. Πριν λίγες ώρες, ένα νέο χτύπημα ήρθε για τον κύκλο του τράπερ μιας και έγινε γνωστό πως τράκαρε σοβαρά και ένας πολύ καλός του φίλος.

Ο Θανάσης, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ διασωληνωμένος μετά το τροχαίο και η οικογένειά του προσπαθεί να βρει αυτόπτες μάρτυρες για να μάθουν τι έχει συμβεί.

«Προσεύχομαι για εκείνον. Το λιοντάρι μου έχει λαβωθεί, δεν πρόκειται να κάνω πίσω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή T-Live.