Mad Clip: Φρίκη προκαλεί η έρευνα για την σοκαριστική φωτογραφία από το νεκροτομείο - Που εστιάζονται οι υποψίες;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Φρίκη προκαλεί η έρευνα για την σοκαριστική φωτογραφία από το νεκροτομείο - Που εστιάζονται οι υποψίες;

Φρίκη προκαλεί η φωτογραφία που έχει διαρρεύσει με τον γνωστό τράπερ, Mad Clip από το νεκροτομείο. Να θυμίσουμε πως ο καλλιτέχνης έχασε την ζωή του πριν από λίγο καιρό μετά από τροχαίο που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, η οικογένεια του άτυχου νεαρού έχει ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή Live News, ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

Επιπλέον, η φωνογραφία τραβήχτηκε πριν την εξέταση του ιατροδικαστή και πριν επιληφθούν οι υπάλληλοι του νεκροτομείου. Έτσι οι υποψίες εστιάζονται στα ένδεκα γραφεία τελετών των οποίων οι υπάλληλοι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο νεκροτομείο για άλλες σωρούς.

Οι τευελυταίες πληροφορίες σχετικά με τον Mad Clip

Mad Clip: "Ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό!" - Ξέσπασε ο παππούς του για την φωτογραφία μέσα από το νεκροτομείο

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/10) ο παππούς του Mad Clip. Ο ίδιος μίλησε στο t-live αναφορικά με την φωτογραφία που διέρρευσε στα social media του τράπερ μέσα από το νεκροτομείο.

Η οικογένεια του Mad Clip είναι φυσικά εξαγριωμένη και ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

Ο παππούς του, μιλώντας στο t-live, είπε χαρακτηριστικά «Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά».