Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Την έχασα πολύ βίαια, γιατί σκοτώθηκε από...»

«Βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα! Επτά άνθρωποι σώθηκαν»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπου μεταξύ άλλων που αποκάλυψε, μίλησε για την μητέρα της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Τα λόγια της για το θάνατο της, συγκινούν.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως όταν πέθανε η μαμά της δώρισε τα όργανα της, όμως για να το καταφέρει αυτό αναγκάστηκε να παρακαλέσει. Στο τέλος όμως έσωσε 7 ανθρώπους.

Expand player

Η αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για το θάνατο της μητέρας της

«Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια, γιατί σκοτώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Ήμουν τυχερή που της έδειχνα κάθε μέρα την αγάπη μου. Δεν είναι τίποτα δεδομένο ξέρεις», είπε αρχικά.

Και εξομολογήθηκε: «Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Είναι αδιανόητο. Επτά άνθρωποι σώθηκαν χάρη στα όργανα της μητέρας μου και δυστυχώς έπρεπε να παρακαλέσω για να γίνει αυτό, αντί να μου τα κάνουν όλα εύκολα».

Το κεφάλαιο υιοθεσία:

«Μπορεί σε εμένα να μην πέτυχε, όμως συνεχίζω να λέω ότι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορείς να κάνεις στην κοινωνία είναι να υιοθετήσεις ένα παιδί. Γνωρίζαμε ότι το παιδάκι που υιοθετήσαμε είχε θέματα υγείας. Από τότε που έφυγε από το σπίτι μας μαθαίνω νέα του, αλλά δεν έχω επαφή, δεν αντέχω. Πριν έναν χρόνο έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπω ξανά στη διαδικασία της υιοθεσίας, τώρα δεν είμαι εντελώς αρνητική», είπε η ηθοποιός η οποία είχε τεράστια αδυναμία στο παιδάκι που φιλοξενούσε στο σπίτι της μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ρουμελιώτη με το γιο της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων καθώς η πιο λαμπερή περίοδος πλησιάζει σιγά σιγά. Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε να διακοσμεί το σπίτι της για τις γιορτές με την βοήθεια του γιου της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της γιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Για εμάς ήρθαν τα Χριστούγεννα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η φωτογραφία στο Instagram με τον άνθρωπο που της δίνει "δύναμη"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δίνει κουράγιο στις μανούλες - Η φωτογραφία με τον γιο της!