Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη - «Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου»

Η αναφορά στην υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη - «Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (21/9) η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην μητρότητα, στη σχέση που έχει με τα παιδιά του συζύγου τηε αλλά και στην υιοθεσία που πάντα ήθελε να κάνει και τελικά δεν ολοκληρώθηκε.

Οι δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του συζύγου μου. Ο σύζυγός μου μου λέει να χαλαρώσω και πως είμαι καλή μητριά. Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό, ήταν ο γιος μου. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός, ήταν με ένα παιδάκι, ένα αδερφάκι στο σπίτι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά.

Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό. Δεν νομίζω να τον ξαναδώ. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είναι καλά. Δεν ελπίζω σε κάτι».

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς...»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την οικογένειά της αλλά και τα προσωπικά της σχέδια τα οποία δεν έγιναν. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 14 χρόνια μαζί. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, παίζει ρόλο η γνώμη του.

Ο σύζυγός μου έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο. Αν αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο, αγαπάς και τα παιδιά του. Ο ερχομός του παιδιού με άλλαξε πάρα πολύ. Έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά, δυστυχώς. Ο άνδρας μου με λέει Γερμανίδα.

Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συμπλήρωσε: «Μια φορά είχα φύγει από τη συγκεκριμένη παράσταση και το είχα πει. Τα πράγματα άλλαξαν και κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Έφυγα από μια παράσταση, έκλεισα ένα κεντρικό θέατρο, το φώναξα και το είπα πολύ δυνατά.

Η μητέρα μου όταν της είπα ότι δεν περνάω καλά στην παράσταση, μου είπε να φύγω. Ο σύζυγός μου ήταν υπέρ μου, να κάνω αυτό που νιώθω και αυτό που αισθάνομαι. Η μαμά μου είναι συνέχεια μαζί μου, δίπλα μου, μέσα μου, απλά το βαρύ πένθος έφυγε».