Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δίνει κουράγιο στις μανούλες - Η φωτογραφία με τον γιο της!

Δες την ανάρτηση που έκανε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δίνει κουράγιο στις μανούλες - Η φωτογραφία με τον γιο της!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της και έδωσε ένα μήνυμα κουράγιου σε όλες τις μανούλες, που αυτές τις ημέρες είναι κλεισμένες μέσα στο σπίτι λόγω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊο.

Τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και οι μεγάλοι δεν πάνε στην δουλειά, τις τελευταίες ημέρες καθώς το μήνυμα, αλλά και οι οδηγίες που έχουν έρθει από το υπουργείο Υγείας "προστάζουν' για την δική μας ασφάλεια, αλλά και για των γύρω μας να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα. Αυτό είναι άλλωστε και το πιο αποτελεσματικό μέσο για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Το θέμα είναι βέβαια πως να απασχολήσει κανείς τα παιδιά, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό τόσες ώρες κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους. Οι περισσότεροι, η αλήθεια είναι ότι το έχουν ρίξει στο μαγείρεμα, ενώ την τιμητική τους έχουν οι δουλείες του σπιτιού (ειδικά το να μαζέψεις ντουλάπες) και φυσικά οι ταινίες και τα βιβλία.

Για όσους είναι γονείς ωστόσο τα πράγματα, ίσως να είναι λίγο πιο περίπλοκα και αυτό φαίνεται να το ξέρει η Ευδοκία Ρουμελιώτη που έκανε μια σχετική και ταυτόχρονα χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της η Ευδοκία Ρουμελιώτη - Τι είπε στις μανούλες;

Ειδικότερα στην φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται ο γιος της να ζωγραφίζει στο σαλόνι του σπιτιού τους, όπου και παραμένουν αυτές τις ημέρες. Φυσικά θέλησε να προστατέψει το παιδί με το να "αλλάξει" του μουτράκι του με ένα emoji ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι το όμορφο μήνυμα της, αλλά και η χιουμοριστική της διάθεση.

"Μενουμε σπιτι!!!!!!Αφου ζωγραφισαμε δυο μπλοκ ζωγραφικης ,40 χαρτια Α4 συνεχιζουμε με τα χερια!!!!!ελπιζω να μην προχωρησει στους τοιχους....Κουραγιο σε ολους και ειδικα στις μαμαδες!!!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram. Μια ανάρτηση ήρθε και από την Μαριάντα Πιερίδη, που τρόλαρε τον άντρα της! Δείτε για πιο λόγο!