"Έπρεπε να μας βρει η πανδημία" - Το επικό βίντεο της Μαριάντας Πιερίδη!

Τρολάρει τον άντρα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια επική ανάρτηση έκανε, με αφορμή την πανδημία και τις ημέρες που περνάμε μέσα στο σπίτι μας, η Μαριάντα Πιερίδη που μας απέδειξε ότι έχει χιούμορ και μάλιστα πολύ! Η ίδια δε έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της ότι έκλαψε από τα γέλια. Τι συνέβη;

Ειδικότερα η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μένουν με την σειρά τους σε καραντίνα μέσα στο σπίτι, καθώς είναι το ασφαλέστερο και πολυτιμότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας από τον κορωνοϊό.

Η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση - τρολ στον σύζυγό της με το κείμενο που έγραψε στην λεζάντα να είναι τουλάχιστον επικό, καθώς δείχνει πως η ίδια το διασκέδασε πολύ.

Το αγαπημένο ζευγάρι μας έδειξε λοιπόν πως περνά τον χρόνο τους αυτές τις ημέρες, με τον γνωστό σεφ να έχει μπει στην κουζίνα. Και θα μου πείτε που είναι το ακραίο; Αυτό που έχει τόσο πλάκα είναι τα όσα έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτηση.

Η επική ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη - Δείτε το βίντεο που ανέβασε με αφορμή την πανδημία!

Η ίδια γέλασε ιδιαίτερα με το ότι είδα τον άντρα της μέσα στην κουζίνα καθώς όπως είπε έχει να συμβεί εδώ και 6 χρόνια! Να πούμε ότι για τον κορωνοϊό, μια επική ανάρτηση γεμάτη χιούμορ είχε έρθει και από τον ηθοποιό Γιώργο Παρτσακλάκη.

"Αχ τι να σας πρώτο πω!!!! Έρχονται δάκρυα στα μάτια μου, στη σκέψη ότι για να δω τον άντρα μου στην κουζίνα, έπρεπε να μας βρει η πανδημία! Ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια που τον βλέπω ήρεμο, με καθαρό μυαλό και χαμόγελο να στέκεται μπροστά στην κουζίνα του σπιτιού…. παστίτσιο αλλά και σοκολατόπιτα για σήμερα.

Υπερπαραγωγή λέω εγώ, ευκολάκι λέει εκείνος… Για να είμαι ακριβής είπε κάτι για φαγητό προσωπικού. Τι κι αν η κουζίνα έχει το χειρότερο χρώμα που θα μπορούσε να έχει μια κουζίνα (σαν να σε διώχνει μακριά της), τις μέρες του «μένουμε μέσα» το προσπερνάμε κι αυτό. Προσωπικά περνάω καλύτερα από ποτέ και απολαμβάνω κάθε λεπτό…" έγραψε στην λεζάντα του βίντεο.