Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι αποκλεισμένος και έκανε το πιο επικό ποστ!

Γιατί το χιούμορ είναι χιούμορ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι αποκλεισμένος και έκανε το πιο επικό ποστ!

Ο κορωνοϊός μας έχει κλείσει στο σπίτι, μας έχει αποκλείσει σε άλλες χώρες. Γενικά τα έχει κάνει όλα άνω κάτω! Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε την πίστη, αλλά και το χιούμορ μας και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει ο Γιώργος Παρτσαλάκης, που έκανε ένα επικό ποστ στο Instagram!

Ο ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στην δραματική, σειρά "8 Λέξεις", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αποκλεισμένος στην Κύπρο, λόγω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Όπως είναι λογικό ο ίδιος μένει στο σπίτι και θέλησε να κάνει μια ανάρτηση, για να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους πώς περνά τον χρόνο του κλεισμένος μέσα... αλλά και αποκλεισμένος στην Κύπρο!

Να πούμε ότι δεν είναι το πρώτο του ποστ που μας έχει φέρει χαμόγελο στα χείλη καθώς και σε μια άλλη ανάρτησή που είχε κάνει, είχε γράψει στην λεζάντα της φωτογραφίας "προσοχή δαγκώνει". Η εικόνα που είχε ανεβάσει ήταν με τον ίδιο να φορά μια ιατρική μάσκα και είναι αυτή που θα δείτε παρακάτω.

Ποιοι είναι όμως το νέο επικό ποστ που έκανε ο Γιώργος Παρτσακλάκης, ο οποίος είναι αποκλεισμένος;

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός ανέβασε μια εικόνα από την κουζίνα του, με τον ίδιο να μαγειρεύει. Φυσικά δεν ξέχασε να φορέσει την μάσκα, που είναι από τα "αξεσουάρ των ημερών" αν μας επιτρέπεται ο όρος! Το επικό ήταν αυτό που έγραψε στην λεζάντα της εικόνας καθώς απέδειξε ότι το χιούμορ, αλλά και το φαγητό είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας αυτές τις δύσκολες ημέρες. Δείτε ωστόσο και πώς μας είπε να μείνουμε σπίτι!

"Αποκλεισμενος στην Κύπρο στο σπιτι! Αλλά το φαΐ φαΐ !" έγραψε χαρακτηριστικά.