Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αλά «Άκης Αρώνης» από τις 8 λέξεις ζητά να #μείνουμε_σπίτι

«Μέχρι να ετοιμάσω το εμβόλιο...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αλά «Άκης Αρώνης» από τις 8 λέξεις ζητά να #μείνουμε_σπίτι

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης εκμεταλλεύτηκε το ρόλο που υποδύεται στις «8 Λέξεις» και υιοθετώντας το ρόλο του Άκη Αρώνη, ζήτησε σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, να μείνουν σπίτι προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό που εξαπλώνεται!

Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους και συγκεκριμένου στους φανς της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΙ, «8 Λέξεις», στην οποία υποδύεται τον Άκη Αρώνη, έναν φαρμακοβιομήχανο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε βρεθεί σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ενός ατυχήματος που είχε. Δείτε εδώ τι συνέβη!

Ο Άκης Αρώνης λοιπόν φαίνεται πως έχει βγει κι αυτός στο κυνήγι του κορωνοϊού και αναζητά το εμβόλιο. Μέχρι τότε όμως ζητά από όλους τους φίλους του να μείνουν στο σπίτι τους προκειμένου να προστατευθούν!

«Ο φαρμακοβιομηχανος Ακης Αρώνης με την βιοχημικό Ναυσικά Καλλεργη αγωνίζονται να παράξουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μέχρι τότε που δεν είναι μακριά ζητούν να παραμείνετε στά σπίτια σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία του.

Πέρα από τον Γιώργο Παρτσαλάκη, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάλεσε τον κόσμο να μείνει σπίτι μέσα από ένα σποτ της κυβέρνησης

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση, προκειμένου να προωθήσει το κίνημα #μένουμε_σπίτι και να παρακινήσει τους πολίτες να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις. Με τη φράση «κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό», ο ηθοποιός έστειλε το δικό του μήνυμα.

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν ξεκινήσει από χθες να προωθούν το εν λόγω κίνημα και να στέλνουν μηνύματα στους διαδικτυακούς τους φίλους προκειμένου να μείνουν στο σπίτι.

Δείτε εδώ και το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη για το #μένουμε_σπίτι!

Έτσι η κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο νέο της σποτ, μέσα από το οποίο ο ηθοποιός δίνει τις αναλυτικές οδηγίες που χρειαζόμαστε, προκειμένου να μείνουμε σπίτι και να περιορίσουμε την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε: