Γιώργος Παρτσαλάκης: Σε αναπηρικό καροτσάκι ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Τι δήλωσε ο ίδιος;

Γιώργος Παρτσαλάκης: Σε αναπηρικό καροτσάκι ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης εμφανίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι λίγες μέρες μετά το ατύχημά του! Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναχώρησε σήμερα από το «Ελ. Βενιζέλος» για τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις», ωστόσο εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο, πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Μιλάει ανοιχτά για το ατύχημά του - «Είμαι πικραμένος...»

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε ένα ατύχημα την προηγούμενη βδομάδα κατά το οποίο χτύπησε το πόδι του, γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «Alhambra».

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζει τώρα πια μετά το ατύχημα.

«Δεν μπορώ να εξαρτώμαι. Τουλάχιστον για κάποια πράγματα. Να μπορώ να κάνω μπάνιο, να μπορώ να φάω, να μπορώ να μαγειρέψω, να μπορώ να κινηθώ. Αυτό είναι μια εξάρτηση φοβερή. Στηρίζομαι στα παιδιά μου αυτή τη στιγμή και τις αδερφές μου. Και σε καθιστά ανήμπορο. Αυτό είναι αβάσταχτο για μένα, ότι είμαι ανήμπορος».

Γιώργος Παρτσαλάκης: Επιστρέφει ο ηθοποιός! Πώς εμφανίστηκε στην παράσταση;

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης επιστρέφει δυναμικά μετά το ατύχημά του! Δείτε πώς εμφανίστηκε στην παράσταση ο ηθοποιός!

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα τις προηγούμενες ημέρες καθώς έπεσε στο μπάνιο του και χτύπησε το πόδι του, γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «Alhambra».

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτή είναι η ηλικία του ηθοποιού! Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε!

Μάλιστα ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως αισθάνεται πολύ άσχημα που "κρέμασε" με αυτόν τον τρόπο τους συναδέλφους του λέγοντας: «Βγήκα από το μπάνιο, ήταν νερό έξω, γλίστρησα, βγήκε ο αστράγαλος και έσπασε η κνήμη και η περόνη και βρίσκομαι στον γύψο. Θα κρατήσει τουλάχιστον ένα μήνα, πονάω κλπ…

Να ζητήσω συγγνώμη από τους συναδέλφους που τους άφησα στο κενό. Είμαι πολύ πικραμένος γιατί έμειναν όλα στη μέση, έμειναν άνθρωποι στο κενό, προσπαθούν να με αντικαταστήσουν και καλά κάνουν».

Ωστόσο σιγά σιγά αναρρώνει και μάλιστα θέλησε να κάνει και λίγη πλάκα με τον εαυτό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τις πατερίτσες στην οποία το παντελόνι του είναι σκισμένο προκειμένου να χωράει η μπότα.

«Είναι μια περίπτωση που χρειάζεσαι φούστα» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!