Γιώργος Παρτσαλάκης: Μιλάει ανοιχτά για το ατύχημά του - «Είμαι πικραμένος...»

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη!

Γιώργος Παρτσαλάκης: Μιλάει ανοιχτά για το ατύχημά του - «Είμαι πικραμένος...»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης κάνει τις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημά του και μιλάει ανοιχτά! «Είμαι πικραμένος...»

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι του, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» η οποία ανεβαίνει στο θέατρο "Alhambra".

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτή είναι η ηλικία του ηθοποιού! Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε!

Το ατύχημά του ανακοίνωσε η Βάσια Παναγοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Σήμερα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε το πόσο άσχημα νιώθει που "κρέμασε" τους συναδέλφους του στην παράσταση.

«Βγήκα από το μπάνιο, ήταν νερό έξω, γλίστρησα, βγήκε ο αστράγαλος και έσπασε η κνήμη και η περόνη και βρίσκομαι στον γύψο. Θα κρατήσει τουλάχιστον ένα μήνα, πονάω κλπ…

Να ζητήσω συγγνώμη από τους συναδέλφους που τους άφησα στο κενό. Είμαι πολύ πικραμένος γιατί έμειναν όλα στη μέση, έμειναν άνθρωποι στο κενό, προσπαθούν να με αντικαταστήσουν και καλά κάνουν».

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης! Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό...

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη! Διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε ένα σοβαρό ατύχημα και έτσι χρειάστηκε να πάει άμεσα στο νοσοκομείο.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτή είναι η ηλικία του ηθοποιού! Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η Βάσια Παναγοπούλου, ο γνωστός ηθοποιός θα αντικατασταθεί από την παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» το οποίο ανεβαίνει στο θέατρο «Alhambra», καθώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

«Χθες το βράδυ, ο Γιώργος με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “βγήκα από την μπανιέρα, γλίστρησα στα νερά του μπάνιου και έσπασα κνήμη και αστράγαλο”. Ευτυχώς είναι σε πολύ καλά χέρια ιατρικά αλλά φυσικά δεν μπορεί αυτό το διάστημα να παίξει στην παράσταση. Προχωράμε με μια εξαιρετική συγκυρία και επιλογή που είναι ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Πολύ σπουδαίος ηθοποιός και είναι χαρά μου που θα συμπράξουμε. Έχουμε αυτή την εξέλιξη και ευτυχώς ξεκινάμε την ερχόμενη εβδομάδα, αυτή την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο δεν θα παίξουμε» ήταν τα λόγια της ηθοποιού.