Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτή είναι η ηλικία του ηθοποιού! Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε!

Πάει το μυαλό σας;

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτή είναι η ηλικία του ηθοποιού! Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε!

Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Παρτσαλάκη. Τι είδαμε και δεν το πιστεύαμε για τον ηθοποιό, καθώς δεν του φαίνεται, ειδικά μέσα από τις σειρές που πρωταγωνιστεί.

Χθες, γιόρτασε τα γενέθλια του και ανάμεσα στους φίλους και συνεργάτες που του ευχήθηκαν ήταν και ο Ανδρέας Γεωργίου με τον οποίο έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε δυο σειρές.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία τους και θέλησε με αυτό τον τρόπου να το ευχηθεί και δημόσια.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Με τσιγάρο στο στόμα αποκάλυψε τον μεγάλο καημό του!

Μάλιστα, αποκάλυψε και την ηλικία του. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι 68 ετών και δεν του φαίνεται καθόλου.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτή είναι η βαφτιστήρα του που έφυγε από τη ζωή

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία της βαφτιστήρας του που πέθανε πρόσφατα και συγκίνησε με το μήνυμά του.

Ο ηθοποιός είχε σοκάρει τους πάντες.

«Με συγχωρείτε για σήμερα... είμαι λίγο χαμένος... έχασα την βαφτιστήρα μου», είχε πει ο Γιώργος Παρτσαλάκης στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» σοκάροντας όλο τον κόσμο.

Τώρα ο ηθοποιός ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία της βαφτιστήρας του, γράφοντας ένα συγκηνιτικό μήνυμα: «Καλό ταξίδι άγγελε μου! Αυτό το αστεράκι πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια το βάφτισα και έφυγε ξαφνικά σε όσους από εσάς έδωσα μια στιγμή χαράς κάντε Μια ευχή!!!».

 Γιώργος Παρτσαλάκης: Συγκλονίζει με τη φωτογραφία της βαφτιστήρας του που έφυγε από τη ζωή!

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Όταν έφυγε από τη ζωή το σπίτι μας έκλεισε! Μέθυσα άπειρες φορές!»

Συγκινεί με τα λόγια του ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της Ελένης Μενεγάκη, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Θυμάμαι έντονα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν έφυγε η μητέρα μου για να πάει στην Αθήνα, ήταν άρρωστη, περίμενα ότι θα γυρίσει πίσω και θα είναι καλά. Όταν με φωνάξανε και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες έφυγε από τη ζωή. Τεράστιες δυσκολίες, κατά συνέπεια… ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που βάλαμε όλοι μαύρα. Ο πατέρας μου άφησε γένια κι εγώ ήμουν ένα παιδί 9 ετών το οποίο έπρεπε να επιβιώσει μέσα σε όλο αυτό. Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές, με αποτέλεσμα να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία», ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.