Η Ελένη Μενεγάκη #μένει_σπίτι - Η έκκληση προς τους τηλεθεατές

«Πρέπει να έχουμε λόγο...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη #μένει_σπίτι - Η έκκληση προς τους τηλεθεατές

Μία ακόμη celebrity που στηρίζει το κίνημα #μένουμε_σπίτι είναι και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσω της εκπομπής της έκανε μία έκκληση προς όλους τους τηλεθεατές της να προστατευθούν από τον κορωνοϊό και να προστατεύσουν τους γύρω τους.

Στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα από την εκπομπή της παρακάλεσε τους τηλεθεατές της να μην μετακινούνται χωρίς λόγο και να μένουν όσο πιο πολύ γίνεται στο σπίτι.

Δείτε τι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα τώρα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού!

«Είμαστε εδώ και με χαμόγελα! Πάνω απ’ όλα πρέπει να ελπίζουμε ότι κάνουμε, το κάνουμε σωστά! Λοιπόν θα καλημερίζουμε τους ανθρώπους μας και θα τους λέμε θυμάσαι τι έχουμε πει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας; Δεν κυκλοφορούμε χωρίς λόγο.

Πρέπει να έχουμε λόγο για να βγούμε έξω από το σπίτι! Όσοι μπορεί μείνετε μέσα. Θα μου πεις «καλά ρε Ελένη, εσύ γιατί είσαι έξω; Μέχρι εδώ έρχομαι… Μέχρι εδώ στο αμάξι μου και πάλι σπίτι μου.

Οι περισσότεροι από εμάς αντιδρούμε σοβαρά σε αυτά που μας λένε… γιατί κάτι τέτοιο δεν μας έχει τύχει μέχρι σήμερα…»!

Πέρα από την Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει να μείνει στο σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου το πήρε απόφαση και #μένει_σπίτι προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, ο οποίος εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες. Έτσι λοιπόν επιλέγει να περνάει το χρόνο της στο σπίτι, η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει όλους σπίτια μας, η Κατερίνα Καινούργιου όμως ξέρει πώς να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, αφήνοντας στην άκρη την τηλεόραση και το κινητό που είναι η εύκολη λύση.

Δείτε τι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα τώρα που έχει μπει σε καραντίνα!

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια προτιμά να διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο για να περνάει παραγωγικά το χρόνο της.

«Home sweet home. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε με ένα βιβλίο» έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram