Έτσι περνάει το χρόνο της η Κατερίνα Καινούργιου τώρα που #μένει_σπίτι

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι περνάει το χρόνο της η Κατερίνα Καινούργιου τώρα που #μένει_σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου το πήρε απόφαση και #μένει_σπίτι προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, ο οποίος εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες. Έτσι λοιπόν επιλέγει να περνάει το χρόνο της στο σπίτι, η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει όλους σπίτια μας, η Κατερίνα Καινούργιου όμως ξέρει πώς να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, αφήνοντας στην άκρη την τηλεόραση και το κινητό που είναι η εύκολη λύση.

Δείτε τι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα τώρα που έχει μπει σε καραντίνα!

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια προτιμά να διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο για να περνάει παραγωγικά το χρόνο της.

«Home sweet home. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε με ένα βιβλίο» έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Πριν κλειστεί στο σπίτι η Κατερίνα Καινούργιου πρόλαβε να κάνει μία μικρή απόδραση

Ρομαντικά πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όπως μαρτυρά και φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει εκτός Αθηνών το τριήμερο, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες στο Instagram , χωρίς βέβαια να μαρτυρήσει ότι ήταν μαζί με τον καλό της. Ωστόσο ανέβασε ένα story που είπε πολλά!

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Μύκονο, μαζί με τον καλό της Φίλιππο Τσαηκρίδη! Και ενώ είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες με το ηλιοβασίλεμα και τις ομορφιές του νησιού, δεν μας είχε δείξει ακόμα ότι ήταν μαζί με τον σύντροφό της! Μια ανάρτηση ωστόσο που έκανε τα "μαρτύρησε" όλα!

Ειδικότερα η παρουσιάστρια ανέβασε ένα ως story μια φωτογραφία που φαίνονται τα χέρια τους! Η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή καθώς και οι δύο φοράνε μάρτη! Να πούμε βέβαια ότι δεν είναι το μόνο ζευγάρι της showbiz που είχε ένα ρομαντικό τριήμερο, καθώς και η Φαίη Σκορδά πέρασε μερικές όμορφες στιγμές το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Δείτε τα όμορφα στιγμιότυπα που ανέβασε στα social media

Κατερίνα Καινούργιου

Καινούργιου Μύκονος

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος