Φαίη Σκορδά: Το ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της και ο... κορωνοϊός!

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Φαίη Σκορδά: Το ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της και ο... κορωνοϊός!

Η Φαίη Σκορδά είχε μια διήμερη απόδραση στην Ιταλία με την όμορφη παρουσιάστρια να μιλά στις κάμερες για το ταξίδι της αλλά και τον.. κορωνοϊό! Δείτε τα όσα είπε.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πρωινό" βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια βραδιά του "Ευχαριστώ" που διοργάνωσε το Make a Wish Ελλάδος. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά ήταν στην Ιταλία με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο - όπως επιβεβαίωσε, -ενώ μίλησε και για τον κορωναϊό! Πώς το συγκεκριμένο θέμα μπήκε στη συζήτηση;

Αυτό έγινε καθώς εκείνες τις ημέρες άρχισαν να παρουσιάζονται στην γειτονική χώρα τα πρώτα κρούσματα του ιού. Έτσι όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τις κάμερες της εκπομπής "Happy Day" είπε χαρακτηριστικά:

"Η αλήθεια ήταν ότι με το που έφτασα, ξεκίνησαν τα κρούσματα και όντως, όπως όλοι μας, ανησύχησα πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ ωραία».

Η Φαίη Σκορδά πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, με τον σύντροφό της, στην Ιταλία και στο Youweekly σας έχουμε φωτογραφίες από την αναχώρηση και την άφιξη του ζευγαριού!

Η ρομαντική στιγμή που ρωτάνε την Φαίη Σκορδά για τον Ηλιόπουλο - Η αμηχανία και οι πρώτες δηλώσεις για τον νέο της σύντροφο!

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Φαίη Σκορδά, καθώς ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Πριν μερικές ημέρες την «τσάκωσαν» σε έξοδο της, και την ρώτησαν για το σύντροφο της και το χαμόγελο αμηχανίας τα έλεγε όλα. Ο πρώτες λέξεις για τη νέα της σχέση.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε η αποκάλυψη πως η παρουσιάστρια του Πρωινού έχει βρει και πάλι τον έρωτα και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα». Ο επιχειρηματίας που της έχει «κλέψει» την καρδιά όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, η Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Πλέον η παρουσιάστρια δεν κρύβει την σχέση της και στην κάμερα του Happy Day έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αρχικά για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε νέα σχέση με την ίδια να απαντάει πως είναι πάρα πολύ χαρούμενη, ενώ στην συνέχεια για το πως πέρασε την ημέρα του Άγιου Βαλεντίου. Η αμηχανία στο πρόσωπο της ήταν εμφανής.