Επιστρέφει στο θέατρο ο Παύλος Χαϊκάλης μετά τις καταγγελίες

Σε ποιο θίασο μπήκε;

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένα από τα πρόσωπα που κατηγορήθηκαν τους τελευταίους μήνες με την έναρξη του ελληνικού Me Too, και για αρκετό καιρό εξαφανίστηκε από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά και από την πολυσυζητημένη συνέντευξή του στη Σίσσυ Χρηγστίδου.

Παρόλα αυτά, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έτσι από τις 25 Δεκεμβρίου θα τον βλέπουμε στη παράσταση «Νικοτιτανικός» με τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Expand player

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, από την πρώτη μέρα προπώλησης των εισιτηρίων, η παράσταση έχει γίνει ανάρπαστη καθώς ο κόσμος θέλει να δει τον Παύλο Χαϊκάλη.

Η παράσταση θα ανέβει στις 25 Δεκεμβρίου και μάλιστα θα κάνει περιοδεία σε αρκετά θέατρα της Κύπρου.

Η παράσταση με την οποία επιστρέφει στο θέατρο ο Παύλος Χαϊκάλης

«Εκκρεμούν οι υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη»

Τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες μετέφερε ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας στην εφημερίδα Real News. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά κατά του Κιμούλη και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατά του Χαϊκάλη.

«Λογικά το πολύ τρέξιμο έχει τελειώσει για μένα πάνω σε αυτό το θέμα. Εκτός αν έρθει κάτι καινούριο», λέει ο ηθοποιός στην Νίκη Κώτσου και προσθέτει: «Δεν υπάρχει νέα καταγγελία. Οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει είναι στις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη».

Αυτή την περίοδο ο Πασχάλης Τσαρούχας πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, καθώς τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, είναι πολλά και απαιτητικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κρίσιμες εξελίξεις με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη

Παύλος Χαϊκάλης για ΣΕΗ: «Να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι»