Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κρίσιμες εξελίξεις με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη

Αναμένεται να βγουν στο φως νέες λεπτομέρειες που σοκάρουν

Κρίσιμες εξελίξεις με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη
News 19.09.2021 15:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την ώρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκονται στην φυλακή, οι εξελίξεις τρέχουν με τις υπόθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη και φαίνεται πως θα βγουν στο φως κι άλλες σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά υπάρχουν καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά προς γυναίκες συναδέλφους του. Η θέση του Παύλου Χαϊκάλη, ωστόσο, είναι ακόμη χειρότερη, καθώς εκκρεμούν αρκετές καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, οι δυο ηθοποιοί αναμένεται να περνούν ένα εξαιρετικά δύσκολο φθινόπωρο, καθώς οι δικές τους υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν ενώ στην περίπτωση του Παύλου Χαϊκάλη, θα δοθούν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες που μόνο ντροπή προκαλούν.

 Εξελίξεις με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη

Για αυτό το λόγο είναι εξαφανισμένος από παντού ο Παύλος Χαϊκάλης

«Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες» είχε δηλώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας εκείνη την περίοδο και είχαν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Τότε ωστόσο, κανείς δεν φανταζόταν πως στο στόχαστρο θα έμπαινε και ο ίδιος.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει λίγες ημέρες είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή, παρόλο που δεν είχε αναφερθεί το όνομα του.

Από τότε λοιπόν ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να εξαφανιστεί όχι μόνο από δημόσιες εμφανίσεις και θέατρα, αλλά και από τα social media. Η τελευταία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο προφίλ του ήταν πριν από περίπου 4 μήνες.

Όπως γράφουν δημοσιεύματα, δεν έχει σκοπό ούτε να εμφανιστεί στα social media, ούτε να προχωρήσει σε νέες δηλώσεις σε εκπομπές ή δελτία ειδήσεων, καθώς δεν θέλει να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και σίγουρα έχει συμβουλευτεί το δικηγόρο του.

Για αυτό το λόγο είναι εξαφανισμένος από παντού o Παύλος Χαϊκάλης

Η τελευταία δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

Δηλώσεις στην κάμερα του Mega έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης o οποίος σχολίασε την απόφαση του ΣΕΗ να επανεξετάσει την υπόθεσή του

Ο ηθοποιός τόνισε πως απευθύνθηκε ο ίδιος στη δικαιοσύνη καθώς θέλει να φανεί πως δεν είναι όλες οι υποθέσεις ίδιες, αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μετά και από τη συνεδρίαση που έγινε υπό την προεδρία του Πασχάλη Τσαρούχα.

«Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΣΕΗ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παύλος Χαϊκάλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τρακάρισμα

«Εκκρεμούν οι υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη»

Share