Ηλιάνα Αραβή: «Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ»

Κατήγγειλε γνωστό κωμικό ηθοποιό, που δηλώνει πως υποστηρίζει τις γυναίκες που έπεσαν θύματα παρενόχλησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Αραβή: «Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ»

Η Ηλιάνα Αραβή, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Τατουάζ, κατήγγειλε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, γνωστό κωμικό ηθοποιό. Όπως αποκάλυψε, στην ηλικία των 17 ετών, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον εκείνον.

Η Κύπρια ηθοποιός, ανέφερε πως δεν είχε σκοπό να μιλήσει αλλά έγινε έξαλλη όταν τον είδε να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες», είπε αρχικά η Ηλιάνα Αραβή.

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά.

Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγω. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες», συνέχισε.

«Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας», αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Αραβή πριν την καταγγελία της

Λίγες μέρες πριν, στις 3 Φεβρουαρίου, η Ηλιάνα Αραβή είχε κάνει μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook, γράφοντας φανερά οργισμένη τα εξής:

«Αλήθεια τώρα;;;; Σοβαρολογεί;;;;;; Μιλαει;;;; Βγαινει και μιλάει γι αυτό το θέμα;;;; Έχει τόσο θρασος;;; Μήπως ν’αρχισουμε να μιλάμε σιγά σιγά και για τον ίδιο! Γελάει ο Θεός και ΟΛΟ το Ελληνικό θέατρο!!!!»

Ηλιάνα Αραβή καταγγελία Έλα χαμογέλα