Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου: «Συνεχίζω την ψυχοθεραπεία»

«Ο καθένας πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται από την συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, μίλησε και για την παράσταση «Killer Joe» που σκηνοθετεί.

Να τονίσουμε πως, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάτρου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς.

Expand player

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου

«Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Θεωρώ ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά “Όρκος” στην ΕΡΤ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δουλειά».

«Τη σκηνοθεσία τη σκεφτόμουν ως κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Δεν έλεγα όμως ότι θέλω να σκηνοθετήσω. Το έργο είναι πολύ δυνατό και με γοήτευσε. Ήθελε να αναδείξω όλα τα στοιχεία που θίγει, όπως την οικογένεια και την ενδοοικογενειακή βία».

«Η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο διαλογισμός μου, με ξεκουράζει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ σε ό,τι αφορά στα όνειρά του ο ίδιος ανέφερε ότι «ονειρεύομαι να πάρω το δίπλωμά μου και να κάνω ελεύθερη πτώση μόνος μου, τα ταξίδια, αλλά και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν όμορφα».

Η αποκάλυψη στο The 2night show για την σύλληψη του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ζωή του, μιλώντας για τα "άγρια" νιάτα του και την σύλληψη του στην εφηβεία.

«Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού ζήτησαν από τον σκηνοθέτη Αντώνη Κόκκινο να παίξω στην ταινία τους και το έκανα με μεγάλη χαρά» είπε αρχικά και συνέχισε: «Στα γυρίσματα μέσα στη φυλακή ένιωθα τα βλέμματα των κρατούμενων στην αρχή να με σκανάρουν. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους».

Ο Γιάννης Στάνκογλου επίσης αναφέρθηκε και στο θέατρο μετά το ξέσπασμα του για τις καταγγελίες στο χώρο, σχολιάζοντας: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό θέατρο στην Ελλάδα, αλλά είμαστε εσωστρεφείς, δεν βγάζουμε τις καλές μας παραστάσεις στο εξωτερικό».

«Σαν έφηβος ήμουν "άγριο νιάτο", αλλά έψαχνα να βρω και το δίκιο μας, όχι για μένα μόνο, για όλους», ανέφερε για τη ζωή του. Και συνέχισε: «Στην εφηβεία με είχαν συλλάβει για τα γήπεδα, με πήραν για εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα κοντά στο σπίτι μου και με είδε τυχαία ο πατέρας μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Στάνκογλου: «Ήθελα να γίνω...»

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω μια τάση αυτοκαταστροφής, θεωρώ θαύμα ότι βρίσκομαι εδώ και μιλάμε»