Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Στάνκογλου: «Ήθελα να γίνω...»

Όλα όσα αποκάλυψε για το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει μικρός!

Γιάννης Στάνκογλου: «Ήθελα να γίνω...»
News 28.09.2021 18:09
Από Ίρις Βίλα

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος αποκάλυψε πως στόχος του δεν ήταν να ακολουθήσει στην αρχή το επάγγελμα της υποκριτικής. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για τις καταγγελίες που ακούγονται όχι μόνο στον χώρο του θεάτρου αλλά και στην Ελληνική κοινωνία.

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για το ποιος μπορεί να παίξει στην Επίδαυρο, για την νέα σειρά που πρωταγωνιστή στην ΕΡΤ αλλά για το ότι ήθελε πιο μικρός να γίνει γεωπόνος.

Συγκεκριμένα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ήθελε να γίνει γιατρός, ο ίδιος απάντησε: «Ήθελα να γίνω γεωπόνος όταν ήμουν μικρός, γιατρός δεν μου πέρασε πότε από το μυαλό».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου

Ξέσπασε ο Γιάννης Στανκόγλου: «Άλλο να τσακωθείς και άλλο να βιάζεις και να πηγαίνεις με παιδιά»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάτρου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Στάνκογλου

«Νομίζω ότι μας συμβαίνει και σε εμάς τους ίδιους κάποιες φορές να μη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με έναν πιο ουσιαστικό και ήρεμο τρόπο την πραγματικότητα και αυτό το οποίο μας συμβαίνει. Όλοι έχουμε παραδείγματα τέτοια. Δεν θέλουμε να ξεπερνάμε τα όρια. Συνέβη κάτι με όλο αυτό το οποίο συνέβη, πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και πρόσθεσε: «Και σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό το να βιάζεις, το να πηγαίνεις με παιδιά κάτω των 18 από το να τσακωθείς σε μια παράσταση με έναν συνάδελφό σου. Συμβαίνει σε οποιαδήποτε δουλειά, το θέμα είναι μέχρι πού φτάνεις».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αινιγματική ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου - «Λέτε να τα είχε όλα αυτά;»

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω δει πολύ λίγο από τις Άγριες Μέλισσες απ' όταν έφυγα»

Share