«Υπάρχουν φορές που νιώθω αδικημένη...» - Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στη Ναταλία Γερμανού

«Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5000 ακολούθους»

Στο περιθώριο των Madwalk, η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σπόντα που πέταξε για εκείνη η Ναταλία Γερμανού μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον καυγά της στο αεροδρόμιο.

Η γνωστή influencer έδωσε δίκιο στην Ναταλία Γερμανού και εξήγησε πως στο Instagram μιλάει με την άνεση που μιλάει και στους ανθρώπους στην προσωπική της ζωή.

Expand player

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στην Ναταλία Γερμανού

«Υπάρχουν φορές που και εγώ ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου. Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media, από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ», είπε χαρακτηριστικά.

Χαμός στα παρασκήνια των MadWalk - Αποκλειστικές φωτογραφίες από Τούνη, Ξιαρχό κι όχι μόνο

Μετά από μια παρέλαση από celebrities στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο Tae Kwon Do για το 11o Madwalk, η Δούκισσα Νομικού σήμανε την έναρξη της μεγάλης γιορτής της μόδας και της μουσικής. To okmag τρύπωσε στα παρασκήνια και σας μεταφέρει το κλίμα καθώς και όλα αυτά που δεν θα δείξουν οι κάμερες.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη: «Ο Δημήτρης βαριέται το Instagram, το θέμα είναι να μην βαρεθεί εμένα»

Με σύνολο bubblegun στα παρασκήνια του Madwalk η Ιωάννα Τούνη - Άκρως εντυπωσιακή