Με σύνολο bubblegun στα παρασκήνια του Madwalk η Ιωάννα Τούνη - Άκρως εντυπωσιακή

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με σύνολο bubblegun στα παρασκήνια του Madwalk η Ιωάννα Τούνη - Άκρως εντυπωσιακή

Για 11η χρονιά τα Madwalk αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι όπου τον πρώτο λόγο για άλλη μια φορά θα έχει η μόδα. Μάλιστα, η οικοδέσποινα της βραδιάς για φέτος θα είναι η Δούκισσα Νομικού την οποία φέτος δεν βλέπουμε στην τηλεοπτική σεζόν.

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη τρέχει και δεν φτάνει με τις προετοιμασίες καθώς προβλέπεται να δούμε κολεξιόν από την εταιρία της «Bubblegun» όπου θεωρείται μια από τις πιο μεγάλες για τα ελληνικά δεδομένα αφού είναι το όνειρο κάθε κοπέλας.

Βέβαια, η γνωστή influencer μας έχει αποδείξει πως πέρα από τις επαγγελματικές της ικανότητες, έχει και φωνητικές μιας και συμμετείχε στο φιλανθρωπικό μουσικό show του J2US.

Να τονίσουμε πως λίγο αργότερα η ίδια αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προβλήματος υγείας αγαπημένου της προσώπου. Μάλιστα, η κάμερα του YouWeekly.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του Madwalk όπου απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Ιωάννα Τούνη από τα παρασκήνια του Madwalk

Παρασκήνια από τα Madwalk με την Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη - Παρασκήνια

Madwalk: Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη στα Madwalk

Έλενα Τσαγκρινού - Madwalk

Και τώρα τραγουδίστρια η Ιωάννα Τούνη - Με ποιο όνομα "φωτιά" θα συνεργαστεί

Μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of us, λόγω προβλήματος υγείας αγαπημένου της προσώπου, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη ανεβαίνει ξανά στην σκηνή σε ρόλο παρουσιάστριας. Στο πλευρό της μάλιστα, θα βρεθεί όχι ο Νικηφόρος, αλλά άλλος πρόσωπο της μουσικής και μάλιστα πολύ δυνατό.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά Θεσσαλονικιά θα ανέβει στην σκηνή του MadWalk που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου και για ακόμη μια χρονιά θα είναι φαντασμαγορικά.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού, θα συνεργαστούν επί σκηνής και θα τραγουδήσουν το νέο - κομμάτι «Σαββατόβραδα», κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας κολεξιόν της εταιρείας ρούχων BubbleGun την οποία η Ιωάννα έχει μαζί με την Στέλλα Πάσσαρη.