Ιωάννα Τούνη: «Ο Δημήτρης βαριέται το Instagram, το θέμα είναι να μην βαρεθεί εμένα»

Οι νέες δηλώσεις της για τη σχέση της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Ο Δημήτρης βαριέται το Instagram, το θέμα είναι να μην βαρεθεί εμένα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στα Mad Walk καθώς και στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Τα αγόρια μας κάνουν το σταυρό τους που συνεργαζόμαστε με την Έλενα Τσαγκρινού. Θα μαγειρέψω στην ανάγκη, έχω διάθεση αλλά όχι χρόνο. Δημήτρη ακούς; Έχω διάθεση. Ξέρω να κάνω αυγά βραστά, μελάτα και scrambled. Τις πόζες τις ξέρει γιατί έχει κάνει μόντελινγκ πολλά χρόνια, τρίζουν οι πασαρέλες τώρα που μιλάω για μόντελινγκ. Αλλά στο Instagram τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον σπρώχνω γιατί βαριέται.Το θέμα είναι να μην βαρεθεί εμένα!», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

"Είστε εμετός!" - Οργισμένη η Ιωάννα Τούνη με όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Τι συνέβη ακριβώς

Δεν μασάει τα λόγια της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση στα προσωπικά της media (όπως είχε κάνει και για το ροζ βίντεο) κι έχει διαψεύσει διάφορες ειδήσεις που κυκλοφορούν κατά καιρούς και αφορούν το όνομά της. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που θέλουν την Ιωάννα Τούνη να βάζει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και εννοείται πως η γνωστή influencer δεν θα το άφηνε έτσι.

Μετά τη διπλή τους αποχώρηση από το J2US, όπου η ξανθιά influencer έφυγε εκτάκτως για λόγους υγείας, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση.

Κάτι που διέψευσε πανηγυρικά η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με το αγόρι της! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε χθες για τη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, με την Ιωάννα να σχολιάζει πάνω στη φωτογραφία: «Μερικοί δημοσιογράφοι είστε εμετός».

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός