Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου για την αποχώρηση της Τούνη από το J2US - «Στον κόσμο που ρωτάει...»

Έφυγαν κιόλας για Θεσσαλονίκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου για την αποχώρηση της Τούνη από το J2US - «Στον κόσμο που ρωτάει...»

Το βράδυ του Σαββάτου 6/11 στον αέρα του J2US ανακοινώθηκε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί από το μουσικό show του ALPHA, λόγω υγείας οικογενειακού της προσώπου και θα επιστρέψει πίσω στην Θεσσαλονίκη.

«Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του show.

Μάλιστα, μετά το τέλος του show η Ιωάννα Τούνη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα, αναφέροντας πως πρέπει να είναι δίπλα στο πρόσωπο αυτό και να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του.

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου για την αποχώρηση της Τούνη από το J2US

Το μεσημέρι της Κυριακής 7/11 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ζωντανά από την λίμνη Δόξα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και εκτός από τη δική του αποχώρησή, αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της αγαπημένης του, Ιωάννας.

«Είναι οικογενειακό θέμα. Δεν θέλει να τοποθετηθεί η ίδια, οπότε δεν θα ήταν ωραίο να μιλήσω εγώ. Το μόνο πράγματα που μπορώ να κάνω είναι να την στηρίξω και από εκεί πέρα θα έχουν όλα αίσιο τέλος, που θα έχει και θα γυρίσει πίσω για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Για εμένα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα, να τελειώσει πολύ καλά όλη αυτή η περιπέτεια. Να πούμε κάτι στον κόσμο που ρωτάει: δεν έχε κάτι η Ιωάννα, έχει ένας μέλος της οικογένειας της, που δεν θέλουμε να το επικοινωνήσουμε», αποκάλυψε.