J2us - highlights 6/11: Η αφιέρωση σε Βανδή - Μπισμπίκη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us - highlights 6/11: Η αφιέρωση σε Βανδή - Μπισμπίκη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Just the 2 of us, αφού είχαμε μοναδικές εμφανίσεις, αλλά και... αφιερώσεις για ζευγαράκια. Ποιος όμως στο τέλος aποχώρησε;

Τα 6/11 highlights του J2US

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη και οι ευχές στο "γυναικάκι" του

Το «Just the 2 of us» ξεκίνησε για άλλη μια φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Ο Νίκος Κοκλώνης σε κάθε live μας εντυπωσιάζει κάθε φορά όλο και περισσότερο με το πως επιλέγει να κάνει την έναρξη προκειμένου να υποδεχτεί τους τηλεθεατές.

Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής επέλεξε να τραγουδήσει την διασκευή του Beggin’ από τους Måneskin και ξεσήκωσε τους πάντες με το ταλέντο του. Μάλιστα, ιδιαίτερο ήταν το καλωσόρισμα στη Βίκυ Σταυροπούλου που είχε τα γενέθλιά της.

Σε άβολη θέση η Δέσποινα Βανδή με την γεμάτη υπονοούμενα αφιέρωση του Κοκλώνη

Άλλο ένα Σάββατο ήρθε και η παρέα για τους τηλεθεατές ήταν το J2US καθώς ο Νίκος Κοκλώνης για άλλη μια φορά έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Πέρα από τις όμορφες ευχές που έκανε στην Βίκυ Σταυροπούλου καθώς έχει τα γενέθλιά της, στο επίκεντρο βρέθηκε επίσης και η Δέσποινα Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν περάσει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα της βραδιάς έκανε μία ιδιαίτερη και όλο νόημα αφιέρωση στη Δέσποινα Βανδή. «Θα φύγουμε με ένα τραγούδι αφιερωμένο στην αγαπημένη μου Δέσποινα».

είπε και από έπαιξε το κομμάτι Amore από τους Mina και Riccardo Cocciante αναφερόμενος προφανώς στο ταξίδι αναψυχής που έκανε η κριτής του σόου στην Ιταλία μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Έβγαλες μία φωνή που δεν υποψιαζόμουν ότι διέθετες»

Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Νίκος Μπάρκουλης έχουν αποδείξει αρκετές φορές στο «J2US» πως είναι πρόθυμοι να φτάσουν έως και στον τελικό του μουσικού φιλανθρωπικού show καθώς έχουν ακούσει μέχρι στιγμής μόνο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, σε σχέση με άλλες εμφανίσεις τους, ο Νίκος Μπάρκουλης απόψε τα πήγε αρκετά καλά με τις προηγούμενες εμφανίσεις του και φάνηκε από τα πρώτα κιόλας σχόλια του παρουσιαστή.

«Κορίτσια ο Μπάρκουλης» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης που τον αποθέωσε για τη μαγκιά που έβγαλε στο κομμάτι μέσα από το οποίο έδειξε μία ωριμότητα που δεν περίμενε.

Και ο Σταμάτης Φασουλής όμως είχε μόνο καλά να πει. «Έβγαλες μία φωνή που δεν υποψιαζόμουν ότι διέθετες και με εξέπληξε ευχάριστα».

Καθηλωτική η ερμηνεία Κόνσολου - Δήμου

Για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις "έκλεψαν" ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου στην σκηνή του μουσικού show «J2US». Το μουσικό ζευγάρι πριν από λίγο ερμήνευσε το κομμάτι «Έχω στενάχωρη καρδιά».

Τα θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή δεν άργησαν καθώς η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήσασταν υπέροχοι, ήσουν σωστός».

Στα ίδια κινήθηκαν και η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σταμάτης Φασουλής. Τα καλά λόγια επιβεβαιώθηκαν και βαθμολογικά αφού το ζευγάρι πήρε καρέ του 10.

Η έκπληξη που φύλαξε στην Βίκυ Σταυροπούλου ο Κοκλώνης την άφησε άφωνη - «Μα τι κάνετε, θα τρελαθώ»

Μέσα σε όλα μια φαντασμαγορική έκπληξη την περίμενε καθώς μια τεράστια τούρτα εμφανίστηκε με όλους τους συντελεστές να τραγουδούν τα «χρόνια πολλά» στην κριτή.

Την περίμενε, όμως, και ένα πελώριο μπαλόνι-μονόπετρο με τον Νίκο Κοκλώνη να της το προσφέρει κι εκείνη να απαντά «I do». Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο μιας και της αφιέρωσε μία διασκευή του «Θα τα πίνω για μένα».

«Δεν σου ταιριάζουν τα λαϊκά τραγούδια» - Ποια ήταν η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη;

Μετά από την εντυπωσιακή έναρξη του show, το κομμάτι της Δέσποινας Βανδή τραγούδησε η Ιωάννα Τούνη με το μουσικό της ταίρι τον Νικηφόρο στην σκηνή του J2US μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Μεταξύ άλλων, υπήρξαν μερικές παρατηρήσεις για τα μικρά λαθάκια που έγιναν από τον Σταμάτη Φασουλή ενώ η Μαρία Μπακοδήμου της είπε ότι ήταν μία από τις ωραίες της στιγμές στο σόου.

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή είπε την ιστορία για το πώς ο Φοίβος της έδωσε το τραγούδι και γιατί εκείνη αρχικά έφερε αντίσταση και στο τέλος κατέληξε λέγοντας στην Ιωάννα πως «δεν σου ταιριάζουν τα λαϊκά τραγούδια».

Δεύτερο συνεχόμενο 40άρι για Λιόλιου - Παναγιώταρου - Εξέπληξαν την κριτική επιτροπή

Μέχρι στιγμής η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο φαβορί του μουσικού φιλανθρωπικού show «J2US». Οι δυο τους μεταμορφώθηκαν στα θρυλικά Spice Girls προκαλώντας πανικό με την εμφάνισή τους.

Μάλιστα, η κριτική επιτροπή δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η αποψινή εμφάνιση ήταν για τελικό καθώς έμειναν έκπληκτοι με τα όσα είδαν. Μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είστε εκτός συναγωνισμού».

Εξίσου καλή κριτική έδωσε και η Βίκυ Σταυροπούλου που είπε μάλιστα ότι αν τις έβλεπαν τα αυθεντικά Spice Girls θα τις ζήλευαν.

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν από το "Just the 2 of us" είναι η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.