Στο αεροδρόμιο Βανδή και Μπισμπίκης - Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Πετάνε για Ρώμη

Ιδιαίτερα διαχυτικοί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο αεροδρόμιο Βανδή και Μπισμπίκης - Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Πετάνε για Ρώμη

Σε μια σούπερ αποκάλυψη πέρασε σήμερα η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it, το μεσημέρι της Τετάρτης 3/11! Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το πρωί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρησαν για την πανέμορφη Ιταλία.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συμπεριφέρονταν με πολύ διακριτικό τρόπο. Φορώντας μάσκες προστασίας και ντυμένοι στα μαύρα, προσπάθησαν να μην κεντρίσουν τα βλέμματα…

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης έδειχνε υπερπροστατευτικός απέναντι στη Δέσποινα Βανδή. Να σημειωθεί πως μετά την γνωστοποίηση της σχέσης τους παρά το γεγονός πως δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα (δείτε εδώ περί τίνος πρόκειται).

Βανδή - Μπισμπίκης στο αεροδρόμιο

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ'', Σε στενό οικογενειακό κύκλο", "Ευμενίδες" κ.ά. Το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1. Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου Σε είδα και στην ερωτική σειρά Αληθινοί Έρωτες στον ALPHA, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, "Ορέστης", "Ματωμένος Γάμος" και "Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης". Τη σεζόν 2009-2010, έπαιξε στις παραστάσεις "Ερωτική Αναρχία", "Προμηθέας Δεσμώτης" και "Η Τραβιάτα της Λισαβόνας"

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εδώ και περίπου 15 χρόνια, έχει φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

Βασίλης Μπισμπίκης σύζυγος

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε εξομολογηθεί για την οικογένεια του σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Βασίλης Μπισμπίκης Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γάμος

Βασίλης Μπισμπίκης οικογένεια γιος

Ωστόσο, όπως υποστήριξε τον περασμένο Απρίλιο η εφημερίδα Espressο, o ταλαντούχος ηθοποιός, βίωσε την πρώτη κρίση στον γάμο του με την εντυπωσιακή μελαχρινή και low profile σύζυγό του και πλέον δεν είναι πια μαζί.