Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Και ο έρωτας καλά κρατεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να αφήσει πίσω της το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και να προχωρήσει μπροστά, αυτή τη φορά με έναν νέο έρωτα στο πλευρό της που δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως σας έχουμε ήδη πει, η δουλειά ήταν αυτό που έφερε κοντά το ζευγάρι αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες ωστόσο στην αρχή είχαν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός έχουν ξεκαθαρίσει πως βασική τους προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους και έτσι δε θέλησαν να δώσουν δικαιώματα.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης σχέση

Το νέο βήμα στη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι πλέον έχει αποφασίσει να αλλάξει στάση στη σχέση του. Τώρα που η σχέση τους έχει μαθευτεί, δεν κρύβονται καθόλου και πραγματοποιούν όλο και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις (δείτε εδώ την τελευταία).

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισε από τα Βόρεια Προάστια στο κέντρο και γι' αυτό τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο τους μάλιστα έκαναν και κοινές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αφού απόλαυσαν ένα ταξίδι στην Εύβοια και στη συνέχεια στην Κρήτη, όπου συνδύασαν δουλειά με διασκέδαση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν ήδη στην Κρήτη για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ενώ η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νησί για το My Greece.

Το σπίτι που συναντιούνται κρυφά Βανδή - Μπισμπίκης

Κι ενώ η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τις αποκαλύψεις για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να βγει το διαζύγιό τους, ο ηθοποιός φαίνεται πως ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε την πρώτη κρίση στο γάμο με την σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ). Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν αρκετά και ο ηθοποιός από τότε έψαχνε καινούργιο σπίτι να μεταφέρει τα πράγματά του. Τώρα δεν είναι πια μαζί... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται αλλά τέλος πάντων...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι... Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.