"Με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω «ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ»" - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου

"Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ μέχρι ξύλο"

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα μίλησε η Σοφία Βόσσου το πρωί της Πέμπτης (25/11). Η ίδια, παρά τις πρόσφατες περιπέτειες με την υγεία της, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η εξομολόγηση της Βόσσου για τιςπεριπέτειες με την υγεία της

«Πήρα τα κιλά που έπρεπε, το ποδαράκι στρώνει, επανήλθε η υγεία μου.

Expand player

Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα στη μαμά μου στο μαγαζί που τραγουδούσα και λιποθύμησε. Της λέω δεν θα ασχοληθώ με τη Νομική.

Με ακούσε ο Παπακωνσταντίνου και μου λέει “Έχεις ωραία φωνή αλλά είσαι χοντρή. Τι γέλιο εγώ! Και του λέω έχεις μεγάλη μύτη.

Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της . Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας.

Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε “να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χαίδευέ τα".Στα 43 μου έκανε ένα κλικ ο εγκέφαλός μου, με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω “ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ».

«Τρεφόμουν με παρεντερικές! Έφτασα 37 κιλά» - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοφία Βόσσου μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα χειρουργεία λόγω προβλημάτων με την υγεία της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για όλα όσα έζησε.

Κρατώντας ένα μπαστούνι για να τη βοηθά να περπατάει και έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα έκατσε στην πολυθρόνα και τους συγκλόνισε όλους με την μάχη που έδωσε.

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.

Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο - δείτε αναλυτικά το περιστατικό - . Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας το ατύχημά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Βόσσου: «Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...» - "Σπάει" η σιωπή της για την υγεία του Μικρούτσικου

Σοφία Βόσσου: Έχασε 32 κιλά με την δίαιτα Άτκινς - Έτρωγε τα πάντα