Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: «Έκανα 1 ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από την τουαλέτα στο...»

«Έχασα και την σκυλίτσα μου πριν δυο ημέρες»

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: «Έκανα 1 ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από την τουαλέτα στο...»
News 28.06.2021 11:51
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Σοφία Βόσσου, λίγες ημέρες μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της στην Σαλαμίνα και χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, μίλησε στην εκπομπή Σου – Κου Family, αποκαλύπτοντας πως κυκλοφορεί με πατερίτσες.

«Είμαι καλά τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Χειρουργήθηκα γιατί είχα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο. Δύσκολο χειρουργείο πολύ. Είμαι με νάρθηκα. Τώρα αυτό θέλει χρόνο αποθεραπείας φυσικά. Είμαι στο εξοχικό μου στη Σαλαμίνα με τους δικούς μου ανθρώπους, με προσέχουν.

Γλίστρησα γιατί η σκυλίτσα μου που την έχασα και αυτή πριν δυο μέρες, την ώρα που ξύπνησα χαράματα για να πάω τουαλέτα, αυτή πήγε μπροστά από την τουαλέτα και έκανε την ανάγκη της, βγαίνοντας εγώ, ήμουν και από τον ύπνο, δε το κατάλαβα, πάτησα και γλίστρησα. Έπεσα με τον ποπό, γύρισε το πόδι και κλείδωσε. Άκουσα το κρακ», είπε.

Και συνέχισε: «Το δύσκολο ήταν ότι έκανα μια ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από την τουαλέτα στο δωμάτιο που είχα το κινητό για να πάρω τους δικούς μου να έρθουν. Είναι ταλαιπωρία τώρα αυτό γιατί είμαι ακινητοποιημένη. Δεν κάνει να πατάει το πόδι κάτω 2 - 3 μήνες. Εντάξει, θα το περάσω και αυτό».

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Σοφία Βόσσου για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που πέρασε.

Η ίδια λοιπόν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Σου Κου Family» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και περιέγραψε την οδυνηρή αυτή περιπέτεια.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Με τρέφανε με παρεντερικές για να μπορέσω να φάω γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου.

Πρέπει πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα φωνητικής, έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου, κι εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ.

Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία» είπε για τα σχόλια που δέχτηκε για την κατάστασή της.

Τώρα είμαι 50 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σχέση ζωής και μεγάλης αγάπης. Έχει αλλάξει όλα τα χρώματα αυτή η σχέση. Ο Ανδρέας κλονίστηκε πολύ με την περιπέτεια της υγείας μου. Νομίζαν όλοι ότι έχω νευρική ανορεξία».

Για το ελληνικό #MeToo ανέφερε: «Είχα ακούσει τα περισσότερα για τις καταγγελίες. Τα ξέραμε όλοι και δεν λέγαμε τίποτα. Καλά έκανε και βγήκε το θέμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα βουτήξεις ένα παιδί και θα κάνεις τέτοιον βιασμό στην ψυχή του; Ο καλλιτέχνης είναι δώρο από τον Θεό, δεν μπορεί να είναι εγκληματίας. Δεν είναι καλλιτέχνης. Δεν έχουν γίνει αποκαλύψεις από τον χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολη και επικίνδυνη η νύχτα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη η Σοφία Βόσσου με τον Βαλάντη - «Θα ζητήσουμε και πτυχίο μουσικής;»

Στα δικαστήρια η Σοφία Βόσσου! Το άγριο ξέσπασμα της κόρης της "Ντροπή σας! Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο"

Share