Στο νοσοκομείο ξανά η Σοφία Βόσσου

Τι συνέβη με την υγεία της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο ξανά η Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου χρειάστηκε να διακομισθεί για ακόμα μία φορά στο νοσοκομείο, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Espresso, γεγονός που έχει προκαλέσει την ανησυχία της οικογένειάς της για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso”, η Σοφία Βόσσου μπορεί να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της υγείας της, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει μπει δύο φορές στο νοσοκομείο. Το περιβάλλον της πάσχιζε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την περιπέτεια της υγείας της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μία επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι αποδείχτηκε “σκληρός αγώνας δρόμου” για την ίδια, που προσπαθεί μέχρι σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η κόρη της, Ερασμία Μάνου, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια σχέση ζωής. Δείτε εδώ για ποιον λόγο είχε βρεθεί στα δικαστήρια πριν από λίγο καιρό.

Σοφία Βόσσου: Ξέσπασε για τα μηνύματα που δέχεται για τα κιλά της - «Θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές...»

Ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα έκανε η Σοφία Βόσσου και αναφέρθηκε σε όσους της στέλνουν μηνύματα και μιλάνε για τα κιλά, που έχει χάσει τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να σταματήσουν να της κάνουν σχόλια για το βάρος της, καθώς της ίδιας της αρέσει το σώμα της έτσι όπως είναι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό συγκεκριμένα έγραψε:

«ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ fb ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ...μην αδυνατίσεις άλλο ....είσαι ΑΡΡΩΣΤΗ ...κλπ κλπ ....ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ...ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ....ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΛΕΟΝ ....ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου στην ανάρτησή της.

Σοφία Βόσσου κιλά

Η Σοφία Βόσσου μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε συγκλονίζει με τα λόγια της. «Όταν συνειδητοποίησα ότι το επόμενο λεπτό μπορεί να μη ζω...», ανέφερε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ όσα είπε.