Στα δικαστήρια η Σοφία Βόσσου! Το άγριο ξέσπασμα της κόρης της "Ντροπή σας! Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στα δικαστήρια η Σοφία Βόσσου! Το άγριο ξέσπασμα της κόρης της

Ένα δημοσίευμα της Espresso ήταν η αφορμή να ανάψουν τα αίματα μεταξύ δημοσιογράφων και της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Βόσσου.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Σοφία Βόσσου, αναστατώνοντας τα συγγενικά της πρόσωπα, που προσπάθησαν όλες αυτές τις ημέρες να μη διαρρεύσει τίποτα από την περιπέτεια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας. Αφόρητοι φαίνεται να ήταν οι πόνοι της.

Το περιβάλλον της Σοφίας Βόσσου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, ενώ η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.

Οι πόνοι της Σοφίας Βόσσου ήταν αφόρητοι με τους γιατρούς να αποφασίζουν πως πρέπει να χειρουργηθεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αναστάτωση στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται τόσο η κόρη της, Ερασμία Μάνου, όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σοφία Βόσσου στο νοσοκομείο

Η Σοφία Βόσσου νοσηλεύεται, μάλιστα, στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από μερικούς μήνες.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η οικονομική καταστροφή του βασιλιά των ριάλιτι - Όσα λίγοι γνωρίζουν

Λίγο αργότερα η εκπομπή Καλοκαίρι #not ήρθε να δημοσιεύσει την απάντηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου η οποία στο Facebook κατακεραύνωσε τους δημοσιογράφους που βγάζουν προς τα έξω ανακρίβειες.

Ερασμία Βόσσου