Νικολέττα Βλαβιανού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης»

«Δεν κολλούσαμε»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού το πρωί της Πέμπτης (25/11). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο είχε μιλήσει και πριν λίγο καιρό.

Το σχόλιο της Βλαβιανού για τον Φιλιππίδη

«Τα πράγματα είχαν φτάσει σε πολύ οριακά σημεία. Δεν είναι ότι οι άνθρωποι δεν μιλούσαν, μιλούσαν από πολύ παλιά. Δεν υπήρχαν αυτιά να ακούσουν. Όλα τα θέματα αυτά στηρίζονται στην ανοχή των ανωτέρων».

Expand player

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας. Μετά έγινε μια μεγάλη παύση κάπου στα 18 χρόνια που δεν… κολλούσαμε. Ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης.

Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην πρώτη μου δουλειά, απλά εγώ ήμουν λίγο τσαμπουκάς. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην οποία και δούλευα από πολύ μικρή και έτσι ήξερα να προφυλάσσομαι».

Η απάντηση του Φιλιππίδη στον Λέφα μέσα από τις φυλακές: "Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων να..."

Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη, Γιώργος Λέφας, άδειασε δημόσια τον ηθοποιό (δείτε εδώ την συνέντευξή του) για τις πράξεις του και όσα έχουν γίνει γνωστά.

Λίγες ώρες αργότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλησε να απαντήσει από τις φυλακές Τρίπολης μέσω του δικηγόρου του, δηλώνοντας απογοητευμένος.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του για πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα» είναι η απάντηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο Πρωινό.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης πρόσθεσε στο Πρωινό πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του η Ελπίδα Νίνου είχε μιλήσει με τον Γιώργο Λέφα πριν προκύψει το κίνημα #metoo.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτείνη Τσακίρη: "Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν..." - Η αποκάλυψη που έκανε για τον ηθοποιό

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη" - Η αποκάλυψή του για τον Φιλιππίδη