Η έκκληση της Ελπίδας Νίνου - Σε ποιον απευθύνθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη;

«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η έκκληση της Ελπίδας Νίνου - Σε ποιον απευθύνθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Λέφας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και στην έκκληση που του έκανε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου μόλις ξέσπασε ο σάλος με τις καταγγελίες.

Η Ελπίδα Νίνου τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά της, ωστόσο πρόσφατα "έσπασε" τη σιωπή της για τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λέφα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου

«Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.

Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, είπε: «Ο γιος του είναι ένα παιδί που πρέπει να έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου τον είδε και μου είπε ότι ήταν καταθλιπτικός».

Τι συμβαίνει με την Ελπίδα Νίνου μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης;

Μπορεί τις πρώτες εβδομάδες μέσα στην φυλακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρισκόταν σε τραγική κατάσταση, ωστόσο με το πέρασμα των μηνών άρχισε να εγκλιματίζεται, ειδικά μετά την απόρριψη του αιτήματος του για αποφυλάκιση (δείτε εδώ το λόγο).

Συνεχώς μάλιστα στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Μπορεί φήμες και δημοσιεύματα να την ήθελαν να φεύγει από την Αθήνα αν τελικά δεν αποφυλακιζόταν ο ηθοποιός, τελικά όχι μόνο έμεινε στην πόλη, αλλά τον επισκέπτεται συχνά στις φυλακές τις Τρίπολης.

Από την άλλη, προαυλίζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος του είχε κάνει πρόταση να συμμετέχει στην θεατρική παράσταση με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Να σημειώσουμε πως την πρόταση του αρνήθηκε ο ηθοποιός, διότι είχε ήδη συσταθεί η θεατρική ομάδα 8 – 10 ατόμων και θεώρησε ότι δεν ήταν σωστό.