Super Κατερίνα: Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη μετά την αποκάλυψη της νέας του σχέσης

"Το βλέπαμε..."

Είναι γνωστό πλέον πως η Κατερίνα Καινούργιου πλέον είναι... ελεύθερη και ωραία! Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, η παρουσιάστρια χώρισε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη και δεν έκρυψε την στεναχώρια της τόσο με τις αναρτήσεις της στο instagram όσο και με τις αναφορές της στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Το πρωί της Τρίτης 7/12, όμως, έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους έχει βρει ξανά τον έρωτα (δείτε εδώ το ρεπορτάζ και ποια είναι η νέα του σύντροφος).

Expand player

Μια μέρα μετά την είδηση αυτή, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με τρελά κέφια στην εκπομπή της και αυτό ήταν κάτι που φαινόταν από την αρχή. Όταν προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για ένα νέο τηλεπαιχνίδι του Star που θα παρουσιάσει ο Αντώνης Καρυστινός, η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε και αποκάλυψε ότι το παρακολουθούσε στο Youtube με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Αυτό το βλέπαμε στο Youtube με τον Φίλιππο», είπε ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια.

Μετά τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου ακολουθούν οι...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του iciao.gr κυκλοφορεί πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό ότι θα σκάσει ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz που θα προκαλέσει πάταγο. Ένας από τους δύο είναι από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Και μάλιστα από εκείνα που «γράφουν» πολύ στην τηλεόραση.

Ο χωρισμός θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως συνέβη και με αυτόν της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Και έπεται ένας ακόμη που θα σκάσει και θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο. Πάλι ένας από τους δύο είναι top όνομα του τραγουδιού. Επίσης με πολύ δυνατή προϋπηρεσία στην τηλεόραση.

Η διαφορά είναι ότι και το έτερόν του ήμισυ είναι εξίσου διάσημο στον χώρο του. Τέλος πάντων, μετά τις αποκαλύψεις των δύο χωρισμών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για λίγο καιρό, θα σκάσουν και τα ευχάριστα. Για τους δύο που χώρισαν αλλά δεν έμειναν και καιρό μόνοι. Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα δικαστήρια η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσιογράφο - "Είχε γράψει κάποια πολύ άσχημα κείμενα για εμένα"

"Να σου κάνει ιδιαίτερα η Βανδή" - Το σχόλιο "καρφί" του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου