«Στα πόδια σου κλαίω» - Η νέα ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι ευχές από τον Νίκο Κοκλώνη και η σπόντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στα πόδια σου κλαίω» - Η νέα ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι ευχές για την γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου έπεσαν "βροχή" από νωρίς το πρωί (δείτε εδώ μερικές) και έτσι ένας από αυτούς που της ευχήθηκαν ήταν και ο αγαπημένος της συνεργάτης, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος την ευχαρίστησε για όλες τις φορές που έχει σταθεί στο πλευρό του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους μάλιστα δε δίστασε να πετάξει και μία ατάκα για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου και η ατάκα για τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη

«Ό, τι κι αν γίνει σε αυτόν τον κόσμο εγώ θα έχω πάντα μία μεγάλη αγκαλιά για εσένα», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένη, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Συγκινούμαι γιατί μπορεί να νομίζουν ότι έχουμε επαγγελματική φιλία αλλά όπως μου έχεις φερθεί εσύ δεν ξέρω αν μου έχει φερθεί άλλος άνθρωπος. Σ΄αγαπάω ειλικρινά».

«Στα πόδια σου έκλαιγα με τον χωρισμό μου, στα πόδια σου έκλαιγα πέρυσι με τα δύσκολα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει: «Κι εγώ στα πόδια σου κλαίω τώρα».

Η δραματική συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη στον Αστέρα λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό

Τις τελευταίες ημέρες το μείζον θέμα των media δεν είναι άλλο από τον φημολογούμενο χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Κι ενώ τα δημοσιεύματα για εκείνη και τον σύντροφό της εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, οι ίδιοι τα προσπερνούν και εξακολουθούν να διατηρούν σιγή ιχθύος για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, μια τυχαία συνάντηση στον Αστέρα Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Την ώρα που ο νεαρός εφοπλιστής δειπνούσε με τους φίλους του στο γνωστό εστιατόριο Pelagos η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κι εκείνη την εμφάνισή της με την blogger και σύντροφο του επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Το γεγονός ότι βρέθηκαν σε ξεχωριστές παρέες και δεν έφτασαν μαζί στο Pelagos ενισχύει, όπως είναι λογικό, τις φήμες ότι το ειδύλλιο ανάμεσά τους έφτασε στο τέλος του.

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ αμήχανο και κάποια στιγμή η Κατερίνα και ο Φίλιππος σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και συναντήθηκαν στο μέσον του εστιατορίου όπου και άρχισαν να συνομιλούν.

Κι ενώ η συνομιλία τους ήταν κοφτή και έντονη, αυτό που προκάλεσε έκπληξη σε όλους ήταν το γεγονός ότι κάποια στιγμή η παρουσιάστρια έβγαλε το δαχτυλίδι που της είχε πάρει εκείνος στο ταξίδι τους στο Παρίσι και το πέταξε προς το μέρος του και αμέσως μετά οι δυο τους επέστρεψαν στα τραπέζια τους και συνέχισαν την βραδιά τους.

Πολλά ζευγάρια μάτια που τους είδαν μαζί απόρησαν στην θέα των δυο συντρόφων αλλά και της κίνησης της Κατερίνας Καινούργιου.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν μετά τις φήμες περί χωρισμού ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κάνει όλο και πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες). Την Κυριακή το βράδυ, ο εφοπλιστής με την παρέα του γιόρτασε την ονομαστική του εορτή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης επιλέγοντας να μην κάτσει στα μπροστινά τραπέζια.

Η απουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας σχολιάστηκε για ακόμα μια φορά ενισχύοντας τα σενάρια περί χωρισμού αν και είναι πλέον κοινό μυστικό στην Αθήνα...