Πλάνταξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του APLHA - «Συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα στην οικογένεια μου»

Οι εκπλήξεις ανήμερα της ονομαστική της εορτής και η αποκάλυψη για το άσχημο γεγονός που βίωσαν οι γονείς της όταν ήταν παιδί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πλάνταξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του APLHA - «Συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα στην οικογένεια μου»

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια πολύ γλυκιά έκπληξη λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, είχαν τοποθετήσει στο πλατό 5 κουτιά με πράγματα από την παιδική της ηλικία, κάτι που η ίδια δεν γνώριζε.

Κάθε φορά λοιπόν που άνοιγε ένα από αυτά ο άνθρωπος που είχε ταυτίσει με το συγκεκριμένο αντικείμενο μιλούσαν για την ίδια στην κάμερα. Ενώ, λίγο μετά την πρώτη καλημέρα μετέφερε τις εξελίξεις με την υγεία της.

Τα κλάματα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της στον ALPHA

Το πρώτο δώρο ήταν ένα ρολόι το οποίο της το είχε πάρει η γιαγιά της όταν ήταν μικρή, καθώς είχε πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα. Έτσι, στον αέρα της εκπομπής βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η γιαγιά της για να της ευχηθεί.

Το επόμενο δώρο ήταν η παιδική της κούκλα, που της είχε δώσει η νονά της. Η κ. Ίνα λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στην δημοσιογράφο της εκπομπής και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την βαφτισιμιά της. Εκεί ήταν που η Κατερίνα Καινούργιου έκλαψε για πρώτη φορά και ζήτησε χαρτομάντιλα από τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, με αφορμή την νονά της αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε ένα άσχημο γεγονός που βίωσε με την οικογένεια της, λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος.

Στην συνέχεια άνοιξε το πρώτο τετράδιο της, όπου έκανε τα πρώτα της γράμματα. Στην κάμερα λεπτά αργότερα έβγαλαν την δασκάλα της από το δημοτικό.

Στο τέλος της έδωσαν το τετράδιο με τα ποιήματα της, για τα οποία είχε βραβευτεί. Για την παρουσιάστρια έτσι, μίλησε η Μαρίνα Πατούλη που ήταν η φιλόλογος της.

Η Κατερίνα Καινούργιου να σημειώσουμε πως, γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph.

Έπειτα παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ, το 2004, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού»