Στα δικαστήρια η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσιογράφο - "Είχε γράψει κάποια πολύ άσχημα κείμενα για εμένα"

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα δικαστήρια η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσιογράφο -

Ορμώμενη από τα εξώδικα που αντάλλαξαν ο Κώστας Τσουρός και η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί μια δική της ιστορία, μέσα από την σημερινή (7/12) της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν αποκάλυψε πως είχε φτάσει σε σημείο αγωγών με έναν δημοσιογράφο καθώς έγραφε κάποια πολύ άσχημα πράγματα για εκείνη. Παρόλα αυτά, οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο και λύθηκε κάθε παρεξήγηση.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την δικαστική διαμάχη με δημοσιογράφο

«Έχω μια περίπτωση και δικού μου εξωδίκου με έναν δημοσιογράφο που είχε γράψει κάποια πολύ άσχημα κείμενα για εμένα. Φτάσαμε σε εξώδικα, έστελνα εγώ, φτάσαμε σε σημείο αγωγών … Δε τον είχα πάρει ποτέ τηλέφωνο, κάποια στιγμή λέω θα τον πάρω, ζήτησα να μάθω ποιος είναι γιατί υπογράφει με ψευδώνυμο.

Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ.Μιλήσαμε μια ώρα στο τηλέφωνο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί και να τον συμπάθησα μετά από όλη αυτή την κουβέντα. Έχουμε και επικοινωνία τώρα, μιλάμε μέσα από τα social. Έληξε ομαλά και από τις δυο πλευρές. Είπε ο καθένας τι τον ενοχλεί και το λήξαμε» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA

Ποιος είδε την Κατερίνα Καινούργιου και δεν την φοβήθηκε! Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, με αφορμή τον συνεντευξιαζόμενο της. Τα είπε έξω από τα δόντια χωρίς να διστάσει...

Συγκεκριμένα στην κάμερα, ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος, μίλησε για την αναπηρία του. Έτσι λοιπόν, η ίδια θέλησε να αναφερθεί στην δική της εμπειρία. Πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον έχει κινητικά προβλήματα και γίνεται έξαλλη κάθε φορά που ο αδιάκριτος κόσμος τον κοιτάει επίμονα.

«Θέλω να σας πω κάτι επειδή εμένα μου έχει συμβεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Άνθρωπος στο οικογενειακό μου περιβάλλον έχει κάποια κινητικά προβλήματα. Θυμάμαι παλιά μπαίναμε σε έναν χώρο και τον κοιτούσαν καλά - καλά. Πού είναι η παιδεία; Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σεβόμαστε και όχι να κοιτάμε το σημείο που ο άλλος έχει θέμα. Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πρόσφατα χώρισε και ο πρώην σύντροφος της το διασκεδάζει στο εξωτερικό.