Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

"Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα" - Απασφάλισε η Μαίρη Συνατσάκη για το εξώδικο του Κώστα Τσουρού

"Έχει πάρει πολύ μεγαλύτερη έκταση"

News 07.12.2021 13:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στο εξώδικο που της έστειλε πριν μερικές μέρες ο Κώστας Τσουρός.

«Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Το σχόλιο της Συνατσάκη για το εξώδικο του Τσουρού

Η ίδια στην δήλωσε στην κάμερα: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το πράγμα, έχει πάρει πολύ μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι χρειάζεται. Υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά θέματα».

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στο εξώδικο του Τσουρού με... εξώδικο

Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν μετά την δημόσια αποκάλυψη του εξωδίκου, απάντησε με μια σειρά από stories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας αναφορά και στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Φυσικά και αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σβήσει ποτέ μου αυτά τα stories. Αυτά που σχολίαζα εγώ, έρχονται μετά το αλλά του Κώστα Τσουρού και είναι η κριτική που ασκεί σε εμένα. Άρα έχω κάθε δικαίωμα να έχω κάποιο επιχείρημα και να απαντήσω σχετικά με αυτό».

«Στο εξώδικό λοιπόν που έλαβα εγώ αποφάσισα να κρατήσω τη διακριτική νομική οδό και να μην μιλήσω δημόσια για αυτό. Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν γιατί θεώρησα πως εάν βγω και σας πω ότι έλαβα ένα εξώδικο από τον Κώστα Τσουρό και διάβαζα μία απολογία, θεώρησα πως με την έκταση που είχε πάρει το θέμα εκείνη τη στιγμή και παρά τη δεύτερη ανάρτησή μου που ξεκαθάριζα πως δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα και επειδή έβλεπα και τον τρόπο που διαφωνούσαν μαζί του στα social media, αν έβγαινα να τα πω δημόσια, θα χειροτέρευαν», υποστήριξε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Γράψαμε λοιπόν ένα εξώδικό με τη δικηγόρο μου το οποίο το αποστείλαμε. Απαντούσε στις κατηγορίες με τρία πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Αν δεν το έχει δεχτεί ο Κώστας Τσουρός μπορούμε να πάμε και στα δικαστήρια. Και συζητάμε τώρα για αυτό το κομμάτι γιατί αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να το κάνει γνωστό σε εσάς και να μας συζητάνε σε όλα τα μπλογκς. Πάντως η Ελεονώρα με αυτό το μήνυμα με κατηγορεί για πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Πρώτον ότι αγνόησα το εξώδικο αλλά και για το κομμάτι της προτροπής, στην αυτοδικία και σε παράνομες πράξεις», τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Αυτή όμως δεν είναι μία τέτοια στιγμή. Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν», ξεκαθάρισε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Δούκα: Στήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη μετά το κράξιμο του Τσουρού

Νίκος Μουτσινάς: Στήριξε δημόσια την Συνατσάκη - "Δεν θα σου άρεσε ο άλλος να έχει τον κ@λο σου στον κινητό του"

Share