Ο Κώστας Τσουρός έστειλε εξώδικο στην Μαίρη Συνατσάκη - «Κλήθηκε να...»

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Κώστας Τσουρός έστειλε εξώδικο στην Μαίρη Συνατσάκη - «Κλήθηκε να...»

Μετά τον χαμό που σημειώθηκε ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Τσουρό, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να της στείλει εξώδικο με σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια, μετά τις αναρτήσεις που έκανε για την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια - επιχειρηματίας κατήγγειλε δημόσια στα social media ένα περιστατικό που έγινε στο δρόμο, όταν άγνωστος άνδρας την τραβούσε βίντεο, ενώ στην συνέχεια παρατήρησε πως τραβούσε και άλλη κοπέλα που πέρασε δίπλα του. Έτσι, τον πλησίασε και ζήτησε να δει το κινητό του, κάτι που αρνήθηκε και τσακώθηκαν.

Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν στην εκπομπή του MEGA σχολίασε το γεγονός και ττην έκραξε, αποκαλώντας την "αστυνομία κινητών" και πως δεν είχε το δικαίωμα να δει τις φωτογραφίες του.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη δεν άργησε να έρθει με δεκάδες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Επίσης, έκανε και δηλώσεις στις κάμερες λέγοντας πως η συμπεριφορά της δεν ήταν παρεμβατική.

Σε όλο αυτόν τον χαμό που επικράτησε αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν. Όπως για παράδειγμα η Ζέτα Δούκα που είναι από τα πρώτα πρόσωπα που κατήγγειλαν δημόσια κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι.

Το εξώδικο που έστειλε ο Τσουρός στην Συνατσάκη

Ο Κώστας Τσουρός ωστόσο, συνέχισε να επιμένει στα λεγόμενα του, με την Ελεονώρα Μελέτη να τον στηρίζει και να αποκαλύπτει στα social media πως της στάλθηκε εξώδικο για να αποκαταστήσει την αλήθεια, καθώς δεν είδε όλο το απόσπασμα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου η παρουσιάστρια ανέφερε πως πρέπει "να μείνουμε στο μήνυμα της Μαίρης".

«H κα Συνατσακη με όλο το σεβασμό, «ξέχασε» να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Τσουρός έστειλε εξώδικο στην Μαίρη Συνατσάκη