Ζέτα Δούκα: Στήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη μετά το κράξιμο του Τσουρού

Τα stories στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Δούκα: Στήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη μετά το κράξιμο του Τσουρού

Την Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να υποστηρίξει δημόσια η Ζέτα Δούκα με μια ανάρτηση στο instagram. Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικά σχόλια του Κώστα Τσουρού κατά της Μαίρης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια περιέγραψε ένα περιστατικό, κατά το οποίο ένας άγνωστος άνδρας ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί μια περαστική γυναίκα.

«Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει».

Ωστόσο, ο Κώστας Τσουρός ήταν αντίθετος σε όλο αυτό: «Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;». Λίγες ώρες αργότερα, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον δημοσιογράφο με stories, τα οποία παρακολούθησε η Ζέτα Δούκα.

Η στήριξη της Δούκα στην Συνατσάκη

Η ηθοποιός μάλιστα στήριξε ανοιχτά την Μαίρη, για την οποία έκανε κι ένα story στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Μπράβο Μαίρη”

Ζέτα Δούκα για Συνατσάκη

Βούρκωσε στο Χαμογέλα και Πάλι η Ζέτα Δούκα - «Αυτήν την κοινωνία θέλουμε»

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Ζέτα Δούκα, η οποία μίλησε για την απόφασή της να «σπάσει» τη σιωπή της και να ξεκινήσει το Me Too στον χώρο του θεάτρου, καθώς και για τις εξελίξεις που έχουμε δει να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που έκανε για εκείνη η εκπομπή, η Ζέτα Δούκα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και βούρκωσε.

«Με συγκινήσατε… Όλα θα πάνε καλά. Ο κόσμος προχωρά κι η κοινωνία αλλάζει. Ο καθένας από όπου είναι κι όσο μπορεί, να βοηθήσει σε αυτήν την αλλαγή, να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς προνομιούχους για κανένα λόγο, μόνο επειδή γεννήθηκαν σε μια χώρα, με συγκεκριμένο χώρα δέρματος και φύλο κι έχουν καταφέρει κάποια πράγματα και τους έχει δοθεί η όποια εξουσία, να μην θεωρούν ότι είναι κάτι περισσότερο από κάποιον άλλον και να κάνουν ότι θέλουν σε όσους δεν είναι σαν αυτούς. Στις γυναίκες, στα ζώα, στους αλλοεθνείς κ.ά.

Είμαστε όλοι ίσοι, αυτήν την κοινωνία θέλουμε. Οφείλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι κι ίσως τα παιδιά μας καταφέρουν να δούνε την αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.