Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη με το σχόλιο του Τσουρού - «Ασχολείστε με εμένα αντί να...»

«Μπορεί να είναι το άπλετο χούφτωμα στα ΜΜΜ, που μπορεί να είναι ένας επιδειξίας...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη με το σχόλιο του Τσουρού - «Ασχολείστε με εμένα αντί να...»

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Τετάρτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και έναν άνδρα στο δρόμο. Συγκεκριμένα ο άνδρας αυτός βιντεοσκοπούσε μία κοπέλα που πέρναγε από μπροστά του και η Μαίρη Συνατσάκη του ζήτησε το λόγο.

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό το πρωί της Πέμπτης στο Mega Καλημέρα με αρκετά καυστικό τρόπο. «Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του).

Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν, αφού είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή αποφάσισε να απαντήσει με μία σειρά από Insta Stories, στα οποία δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

Το ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη κατά του Κώστα Τσουρού

«Σχεδόν ενοχικά, είπα και χθες στο story time μου, "Συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη κύριε" , στον πληθυντικό, "θέλετε να σταματήσετε να καταγράφετε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση στο κινητό σας;" Οπότε δε ξέρω πόσο πιο ευγενικά μπορώ να κρατήσω την αίσθηση του καλού παιδιού και καλού κοριτσιού και καλής ταπεινής γυναίκας αλλά το έκανα πάντως. Γιατί είμαι έτσι προγραμματισμένη από την κοινωνία. Στον πληθυντικό με πάρα πολλά συγγνώμη», είπε αρχικά η Μαίρη Συανατσάκη.

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα βίντεο με την Ελεονώρα Μελέτη στο οποίο έλεγε ότι η ίδια θα πήγαινε να ενημερώσει την κοπέλα και από εκεί και πέρα θα την άφηνε να αποφασίσει η ίδια αν θέλει να αντιδράσει ή όχι. Η Μαίρη Συνατσάκη είπε:

«Ε τώρα δε ξέρω αν μπορώ να βρω κάποιο λογικότερο επιχείρημα από το "Γιατί να θέλει ένας άνθρωπος να είναι στο κινητό ενός αγνώστου. Γιατί να θέλει να είναι ο κ@@@ς του μέσα σε ένα στενό τζιν στο κινητό ενός αγνώστου;" και κυρίως όμως γιατί συζητάμε 2.5 λεπτά στην τηλεόραση τι έκανα εγώ και όχι το γεγονός ότι ένας άνθρωπος κατέγραφε παρά τη θέλησή του έναν άλλο άνθρωπο και γιατί δεν ανοίγουμε την κουβέντα γι΄αυτό.

Γιατί δε λέμε δηλαδή πόσο καταπιεσμένοι σ#ξουαλικά είναι οι άνθρωποι αυτή την εποχή. Γιατί δε μιλάμε για το σ#ξ, γιατί είναι ταμπού, γιατί αφήνουμε να δημιουργούνται τέτοιου είδους νευρώσεις, σ#ξουαλικές νευρώσεις στα μυαλά των ανθρώπων που εκτονώνονται με αυτού του είδους της παραβατικές συμπεριφορές που να είναι ένα βίντεο εκεί στον δρόμο που περπατάς αμέριμνη, που μπορεί να είναι το άπλετο χούφτωμα στα ΜΜΜ, που μπορεί να είναι ένας επιδειξίας.

Στο τέλος της ημέρας αν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα ένοχο στο κινητό του και δεν είχε τίποτα και απλά τον παρεξήγησα θα μου έλεγε, "τι λέτε, είστε με τα καλά σας;". Δε θα αντιδρούσε ούτε σπασμωδικά ούτε θα έφευγε τρέχοντας φωνάζοντας ότι είμαι τρελή. Και θα μου έλεγε (ίσως), "Δείτε την τελευταία μου φωτογραφία» και θα του έλεγα, «έχετε δίκιο σας παρεξήγησα" και θα ζητούσα συγγνώμη γιατί δε θεωρώ ότι είμαι φωτεινός παντογνώστης», είπε η γνωστή influencer.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή και τον Τάσο Ξιαρχό

Αρχικά αναφέρθηκε στο "μωρό μου" που είπε για τον Ίαν Στρατή: «Τώρα που κάνω θέατρο με καλούν στην τηλεόραση και παίζω Ρουκ Ζουκ. Το υποκοριστικό δεν είναι μωρό μου. Δε θα πω πως είναι. Απλά ήμασταν πολύ στρεσαρισμένοι και αγχωμένοι και μας βγήκαν οικειότητες στο Ρουκ Ζουκ. Όλα είναι πολύ καλά».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό και το περιστατικό με τη Μέρι: «Είναι πολύ ευχάριστο που ο Τάσος τα βρήκε με τη Μέρι. Ήμουν σίγουρη πως θα συμβεί αυτό. Φαινόταν και από τον τρόπο που η Μέρι αντέδρασε σε όλο αυτό. Εμείς δεν τα έχουμε χαμένα με τον Τάσο για να τα βρούμε».