Μαίρη Συνατσάκη: "Είσαι τρελή;" - Το περιστατικό που κατήγγειλε στα social media

Επεισόδιο με έναν άγνωστο άνδρα στην μέση του δρόμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη:

Ένα περιστατικό που αντιμετώπισε στον δρόμο με έναν άγνωστο άνδρα κατήγγειλε πριν μερικές ώρες η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα η ίδια αποκάλυψε πως εκείνος βιντεοσκοπούσε μια περαστική γυναίκα, χωρίς εκείνη να έχει αντιληφθεί τίποτα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν -που τοποθετήθηκε στην υπόθεση του Τάσου Ξιαρχό με την Μέρι- περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν, μέσα από ένα βίντεο στο instagram.

Η καταγγελία της Συνατσάκη για έναν άγνωστο άνδρα

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν.

«Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει.

Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα».

Μαίρη Συνατσάκη επεισόδιο με άγνωστο άνδρα

«Είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία), μίλησε για τον Ίαν Στρατή και για το πώς βιώνει την καθημερινότητα στο πλευρό του.

Όπως εξήγησε, παρόλο που αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους, η σχέση της με τον Ίαν Στρατή της προσφέρει μία ηρεμία που χρειάζεται.

«Όλα καλά είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου, είναι ωραία αυτή η φάση στην ζωή μου. Το λέω με μια συστολή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου. Πιστεύω ότι αυτό μας έχει περάσει λίγο λάθος κοινωνικά, ότι είναι ωραίο να τσακωνόμαστε εγώ δεν ήθελα να ζω αυτές τις σχέσεις τις χειριστικές. Βρείτε την ηρεμία σας την εύχομαι ολόψυχα. Θέλω μια ήρεμη σχέση», είπε χαρακτηριστικά.