Μαίρη Συνατσάκη: «Φαινόταν ότι θα τα βρει η Μέρι με τον Τάσο Ξιαρχό»

«Εμείς δεν τα έχουμε χαμένα για να τα βρούμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: «Φαινόταν ότι θα τα βρει η Μέρι με τον Τάσο Ξιαρχό»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (9/11) η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στη Μέρι και τον Τάσο Ξιαρχό καθώς και στο "μωρό μου" που ακούστηκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Ίαν Στρατή στο Ρουκ Ζουκ.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη

Αρχικά αναφέρθηκε στο "μωρό μου" που είπε για τον Ίαν Στρατή: «Τώρα που κάνω θέατρο με καλούν στην τηλεόραση και παίζω Ρουκ Ζουκ. Το υποκοριστικό δεν είναι μωρό μου. Δε θα πω πως είναι. Απλά ήμασταν πολύ στρεσαρισμένοι και αγχωμένοι και μας βγήκαν οικειότητες στο Ρουκ Ζουκ. Όλα είναι πολύ καλά».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό και το περιστατικό με τη Μέρι: «Είναι πολύ ευχάριστο που ο Τάσος τα βρήκε με τη Μέρι. Ήμουν σίγουρη πως θα συμβεί αυτό. Φαινόταν και από τον τρόπο που η Μέρι αντέδρασε σε όλο αυτό. Εμείς δεν τα έχουμε χαμένα με τον Τάσο για να τα βρούμε».

Η ανάρτηση που είχε κάνει η Μαίρη Συνατσάκη για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό

Και η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε μέσω των social media, κατά του Τάσου Ξιαρχό, με αφορμή το bullying που άσκησε σε κοπέλα σε έξοδο του λόγω της μπλούζας που φορούσε και των κιλών της. Από το Σάββατο 30/10 το βράδυ, επικρατεί τόσο μεγάλος σάλος που το προφίλ του χορευτή - χορογράφου στο Instagram έπεσε από τα πολλά ριπόρτ.

Όπως ανέφερε λοιπόν η παρουσιάστρια, δεν έπεσε από τα σύννεφα με το γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στην δική τους κόντρα λόγω ενός κορονοπάτρι, αναρτώντας για πρώτη φορά μηνύματα τους.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό το σκηνικό, αλλά δε μπορώ να πω (δυστυχώς) ότι πέφτω από τα σύννεφα και ότι δεν πίστευα πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε κάτι τόσο βαρύ» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

Συνατσάκη τοποθετήθηκε για τον Ξιαρχό