Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Μαίρη Συνατσάκη και Τάσο Ξιαρχό - «Απογοήτευση και unfollow»

Οι μπηχτές και τα δημόσια ξεσπάσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Μαίρη Συνατσάκη και Τάσο Ξιαρχό - «Απογοήτευση και unfollow»

Μια άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Τάσο Ξιαρχό, με αφορμή μερικές αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με εικόνες ντροπής από σκουπίδια που είχαν αφήσει σε παραλία μετά από party που είχε διοργανωθεί.

Συγκεκριμένα, η παραλία ήταν γεμάτη από μπουκάλια και ποτήρια που κανείς δεν μάζεψε. Μάλιστα, “φωτογράφισε” τον γνωστό χορογράφο ο οποίος είχε δώσει το παρών στο συγκεκριμένο πάρτι για λόγους δουλειάς.

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στα Stories της, μετά το εντυπωσιακό ταξίδι της στην Ιταλία με το νέο της σύντροφο.

Σε επόμενο μάλιστα story της συνέχισε: «Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό στην Μαίρη Συνατσάκη

Ο Τάσος Ξιαρχό που πληροφορήθηκε τι έχει συμβεί, έσπευσε να απαντήσει στην Μαίρη Συνατσάκη μέσω του προφίλ του στο Instagram.

«Κάποιοι λένε ότι δεν μάζεψα τα σκουπίδια μου από το πάρτι. Παιδιά πήγα στο πάρτι να παρτάρω, δεν ήταν δικό μου. Δούλευα, με πληρώσαν να είμαι εκεί. Αυτοί που έκαναν το πάρτι θα βάλουν κάποιον να μαζέψει. Εγώ θα ήθελα να πω σε όλα αυτά που λέγονται, σαν ένας απλός χορευτής που πήγα εκεί και ανέβασα κάποια Stories για ένα πάρτι που δεν είναι δικό μου απλά χόρευα εκεί, μη περιμένετε ποτέ από τον διοργανωτή να μαζέψει τα σκουπίδια.

Η παραλία είναι καθαρή, ήταν επικίνδυνο το βράδυ να καθαριστεί. Πήγαν το μεσημέρι και το καθάρισαν. Όταν πάτε σε έναν χώρο να παρτάρετε, μη περιμένετε τον καθαριστή να τα μαζέψει, εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Η κοινωνία μας δεν έχει μάθει να μαζεύει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο χορογράφος.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Ωστόσο, δεν θέλησε να μείνει απλά στα story. Βγήκε λοιπόν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και ξέσπασε με τα όσα είπε για εκείνον η Μαίρη Συνατσάκη. Ενώ, ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό και με τα παράνομα κορονοπάρτι.