Νέες φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέες φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι περνούν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Τα δύο ερωτευμένα παιδιά επέλεξαν να κάνουν ένα απίθανο roadtrip στην Ιταλία!

Μπορεί για αρκετό καιρό η πιχειρηματίας και ο τραγουδιστής να κρατούσαν κρυφό τον έρωτα τους, πλέον όμως δεν κρύβονται λεπτό και απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την εξερεύνηση από τη νότια Ιταλία και τη Νάπολη και επισκέφτηκε το Ποζιτάνο, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Μπολόνια και τη Βερόνα.

Πριν λίγες ώρες, η Μαίρη και ο Ιάν έφτασαν στην τελευταία στάση του ταξιδιού τους, στο Μιλάνι. Η γνωστή Youtuber μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες τους.

Φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή από τις διακοπές τους στην Ιταλία

Νέες φωτογραφίες της Συνατσάκη και του Στρατή από την Ιταλία

φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή από την Ιταλία

Νέες φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή από την Ιταλία

Η αμήχανη αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη στην ερώτηση αν συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι. Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, παρά το γεγονός πως έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους, το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς έχει προδώσει τον δεσμό τους κι ας αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν την σχέση τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην θέλει να μοιράζεται τόσο τις προσωπικές της στιγμές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ενεργή στα social media που έχει, καθώς συχνά πυκνά εκφράζει τις δικές της απόψεις για διάφορα θέματα.

Το βράδυ της Τετάρτης η ίδια θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που η ίδια δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, υπήρχαν κι εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή.

Μια ερώτηση από αυτές ήταν κι αυτή “Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους”. Τότε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να σχολιάσει εμφανώς αμήχανη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: