Συνατσάκη - Στρατής: Έτσι πέρασαν το χθεσινό βράδυ στην Βερόνα

Τι εγινε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συνατσάκη - Στρατής: Έτσι πέρασαν το χθεσινό βράδυ στην Βερόνα

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ζουν το απόλυτο όνειρο, καθώς έχουν κάνει μια επιλογή που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη για όλη τους την ζωή καθώς επέλεξαν να κάνουν road trip την Ιταλία με την μηχανή του γνωστού τραγουδιστή.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες το όμορφο ταξίδι τους, αν και δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι μαζί οι ίδιοι επιλέγουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα της σχέση τους.

Ωστόσο με τον καιρό κάποια κοινά τους στιγμιότυπα τους πρόδωσαν για τα καλά. Εχθές, το ζευγάρι έφτασε στην Βερόνα κι όπως είναι λογικό αρκετοί followers τους πρότειναν για το που μπορούν να βγουν εκείνοι είχαν άλλη ιδέα στο μυαλό τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από το Instagram της, αυτή τη φορά λοιπόν η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα Insta Story της πως οι δυο τους επέλεξαν να μείνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και να φάνε σούσι βλέποντα το «The Good Doctor».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Τέλος το κρυφτούλι: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα χάδια της Συνατσάκη στον Ίαν Στρατή

Εδώ και καιρό φημολογείται έντονα πως η Μαίρη Συνατσάκη μετά τον χωρισμό της από τον Σταματάκη βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ίαν Στρατή και παρά το γεγονός πως έχουν υπάρξει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την σχέση αυτή εκείνοι συνεχίζουν να το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Οι φωτογραφίες που έρχονται σήμερα στην δημοσιότητα, όμως, αποκλειστικά από το Youweekly.gr δεν χωράνε καμία απολύτως αμφισβήτηση! Τα παιδιά είναι μαζί και μάλιστα είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ!

Η Μαίρη και ο Ίαν βρέθηκαν μαζί με φίλους πριν από λίγα 34ωρα στο Θέατρο Άλσος. Μάρτυρες, άτομα που βρέθηκαν εκεί, ανέφεραν στο Youweekly.gr πως τα παιδιά ήταν πιο διαχυτικά από ποτέ. Επίσης, υπήρχαν πολύ έντονες εκφράσεις... επιθυμίας, όπως απαλά αγγίγματα και βλέμματα.

Ερωτευμένοι Συνατσάκη - Στρατής

Συνατσάκη